嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

呢對13cm高ge長boot大家覺得點呢?

7 J+ ~; Y3 k! Z4 Q4 r7 H; u6 ^
呢張相係喺網上搵到~
% T/ A0 K' C1 Y1 @; L0 h8 {3 X/ Y( C) V
我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~ ! W' Z) V/ v2 W# \) G! Z! r
不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高,真係行唔行到都成問題~
+ F3 G9 b, p: e: C* ]) Z
0 q  b# x/ K' r9 l* U[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2011-3-26 21:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 21:44 發表   
% r$ s5 {3 V4 N& S' \6 P9 ?/ z5 K. w: z9 b2 W
我都覺得好靚,如果你雙腳夠修長ge話,著起嚟係會好有美感同好性感~
+ X; ]. o  J6 C( ], s8 Z- J4 m不過呢對野個跟真係好高呀,成13cm咁高 ...
: h8 d) x! _4 V$ V" O/ V2 A+ I

( n1 M" ?$ _1 b只能眼看腳勿動
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....

引用:
原帖由 willy 於 2011-3-12 22:09 發表   
/ b9 x' n" d# ?如果少一半都仲可以諗, 13cm, 著左真係唔洗行....
# t: u, H5 h+ e: J, D3 ~! `# ~" V) x* u& F
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   
5 I2 s! c9 _  E% O. @9 ?+ R
( }- b6 ^/ H% H2 d! B7 l5 y* g
7 u( U1 N) ~, S3 Z( Y8 @即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
( z7 Q- k7 E1 v4 Q' S' s) e

! f& a4 Y/ m, I- t因為我少著高跟鞋, 所以禁ge高度就差唔多.

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 22:12 發表   
7 p, w% K- ^. H" a: L$ X1 F" X/ o3 B4 A( W
! M9 v6 o: X, s6 \, E* c, O5 ~
即係6.5cm高?呢個高度ge鞋好矮咋喎~
; L- O4 g2 C- T7 M

+ ], F" ~2 D0 I斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:55 發表   0 U7 y# ^5 @. J9 K7 g, E
" A: {  {0 I9 i% U: Z
2 I' s4 o* ]# @. Q7 V
斗令來講3寸好高啦,樓主相的13cm鞋跟如果品質不好容易斷
- U  {$ H5 _7 {# ~# ~6 M5 `& X- u, H1 H" _# i
我有ge高跟boot個跟都有10cm高,有一對係11cm高,全部都係斗零跟,不過11cm跟高對我嚟講,已經差唔多到極限啦~

其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2011-3-12 23:17 發表   
" ]5 N1 b1 z! N- A& Y5 b其實張相嗰對boot我都只係喺網上搵到,一來我都著唔到咁高跟ge長boot,二來呢個高度ge長boot個價錢都會有返咁上下,我諗500~700蚊都會有啩~
) z$ C. ]" [% R9 Q1 R" }
2 [3 C6 l1 ^: i! U& c; g* l我想可能要過千

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 23:21 發表   0 {% |4 n3 R# u6 p1 t# C
- Z  d- x% ^' V( H& w

8 A0 B4 ~$ O9 W我想可能要過千
+ D$ I  k4 A9 X
. O/ t1 j- T8 j2 Q& s
如果對高跟長boot個質量係有返咁上下ge話,咁樣都唔出奇呀~

now too hot to have boot.

玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-12 23:53 發表   % r4 }1 y2 J: P4 Z3 \
玲玲都中意長BOOT, 不過豹紋就.......
, ^5 e% \. O2 \5 H4 J6 B2 w: Z; b- Y( J/ H9 \% T
13cm高跟呢個高度受得到嗎?

引用:
原帖由 ktkt12345 於 12/3/2011 11:57 PM 發表   ; g0 ^' _7 |& @6 T  ]: a
% t3 W4 {$ A( y5 M

( o9 T( M' d2 B1 E13cm高跟呢個高度受得到嗎?
% E$ P3 q2 W3 E5 H2 j( W
& l7 j. _$ K' }對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左.....
: s" H; T  z$ U1 v6 J" M) r6 g6 d6 |; \6 X, e( _5 ]
高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....

依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-3-13 00:05 發表   
4 _4 u) N' U% y5 ~
- f' W4 e2 B4 w, t( ~# V
2 G6 @, P" s  k8 g對玲玲就一D問題都冇, 以前都有對黑長BOOT, 不過已經爛左.....
8 }3 K7 i. l2 h4 L. {' `
. y- S6 k! C! V) W. D# M高跟鞋要夠高先靚, 3寸我覺得唔高, 不過呢D野因人而異.....
' ~# @5 o" U8 V5 @6 a# F& V
3 E4 M6 T/ |- i" t對黑色長boot都係13cm高嗎?無啦啦會爛左ge?咁樣咪好肉痛囉?
8 @, K9 V& q2 m) v0 r
) h1 n5 m# A' a# l( ^8 X咁高ge長boot都可以話"一D問題都冇",著住呢對長boot都可以行走自如,你都好勁喎~( L9 w# D- x' h1 ?! m4 r0 r) b' j
我就唔得啦,我最高都只係去到後跟11cm高,而且著住嚟行,個步伐都會明顯慢咗~

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   
( o. v5 r4 J5 I& P/ G* T! y依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!
( _9 F: U7 o) Z$ w! o
8 |& w* J; I" O; S你想買嗎?sorry,其實呢個問題我都好想知道呢~

正!又靚又好睇!

引用:
原帖由 samou 於 2011-3-13 00:09 發表   - k8 M  m5 c3 `1 k2 r3 w
依對boot好正, 有冇網址呀, 等我睇睇, 謝謝!
6 m% m. R' }9 p. I; _8 R9 w0 E& ?; h- s/ f0 n
啱啱上淘寶網搵完,搵到兩對好接近ge,不過只有12cm高跟呢~
/ O9 l6 q7 ]* m" z/ x6 e) r
' H+ i# p$ ~, {) G! whttp://item.taobao.com/item.htm?id=9073142255' N( i4 q* {, v
http://item.taobao.com/item.htm?id=38276394744 f1 x% |4 n* C' a9 B
, k2 ?' {; ~' W
而且有大碼可以訂做架~

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-12 22:01 發表   
) Y& \9 B& `! L  a# \6 o: Q% \  Y* \3 f! Y1 `$ f3 }) _* X* Q" G
% x2 o) u6 G8 x' d# m
只能眼看腳勿動
3 V- ?. h5 s. E$ w, j
8 P' Z+ J: f+ {% ?

6 s6 E# U2 G7 F9 i( u* b! [5 |% n* _3 F1 {
這對長靴滿有時尚感,豹紋很有野性的味道
" p. G/ F) @" M: X* N
$ P6 w2 e' Q' J: b* P要動還是能動只不過要小心一步步走: M8 {+ l# l6 A1 A5 }4 l+ }0 n4 ?

% q6 O% w  ]5 `- J! o6 W4 q[ 本帖最後由 onlyuuu 於 2011-3-14 05:09 編輯 ]