嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇天水圍既cd?有野益你地(初次脫離)

有冇天水圍既cd?有野益你地(初次脫離)

今日諗左一陣 發覺cd始終都係唔多岩我<興趣左係另一方面+ `* Y0 L& H- B& K$ j  l$ U
想將d3放比你地 象微式收20蚊啦着過1/2次咋 限天水圍交收
' [4 S) [9 B+ |2 `8 x1 S內衣就唔啦 話曬著過 你要我冇所謂& p4 Y- a+ @  j& m, K6 t
仲有1d m巾(未開獨立包裝) 買3就送巾 + x, F2 j# C3 U/ ?
5 h! @7 e; A: ^' \3 M& l+ B
有興趣就pm我啦% ^( S1 F+ d' ^; |

5 O  m# f4 o7 |! B全部洗曬0 s- k! y' a4 m" P: z3 ?" w% V
一律20=1 每件都M size 鞋就29號 3"踭
9 u* T+ Y1 G" m( W+ l5 ?要內衣的話 買時講底$ _  J! A( C7 l

6 }; ?4 h0 U6 l. G* B[ 本帖最後由 wow 於 2011-3-15 15:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
what is your size?

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-3-15 11:35 發表   6 _9 \( M- B! _- o% a' n. t
what is your size?
) S# P1 H/ W1 W2 e  r: ?$ B

+ z# R  Y/ p+ X# Y7 A- M( I' @) OM D3洗緊 影唔到

請問有冇高爭鞋/靴呀?如果有,咁請問係咩size,價錢幾多?

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 14:51 發表   
" \6 v3 u+ f& o$ l4 ~請問有冇高爭鞋/靴呀?如果有,咁請問係咩size,價錢幾多?
4 e; X, N# g2 j8 M* O1 Y! z
1 S: I, D* j( C  K一律20

有d 都好似唔錯:)
/ k0 Q4 x: ^1 n3 D% c$ H7 l
7 T3 |+ W9 o" @
5 n6 J; z8 U. ZPS: 你CD左幾耐??  咁快有咁多野既

我28腰m size唔知著唔著得落?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-3-15 15:40 發表   3 f( L# Y0 ?+ [
有d 都好似唔錯:)
3 O/ x" b; J$ o" A9 ^, l2 P& p& o$ D

4 o" L! ^, a( Q5 Z% kPS: 你CD左幾耐??  咁快有咁多野既
3 i. |. D: A: ~5 n2 M+ }* H0 J$ Z" W
, w- c" u. W9 F! T; o  Q! o玩左2年
2 ?/ A1 e9 v% y8 F$ j( b有dyahoo買 有d淘寶
% n- e" }/ e8 K5 [) x: F
' v+ k! [& K: lto:JG5446
( b5 V5 q2 V! o6 S7 O我25-26左右
4 P$ B6 M& \0 X+ h着黑色果件好靚下 show到幼腰

其實有d 都有興趣,可惜不在天水圍

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-3-15 16:27 發表   
/ i8 L4 _2 ~: x- M8 f' N其實有d 都有興趣,可惜不在天水圍
$ [8 \- Z; F& W& N$ Q( v" b5 B1 Y

; v5 @9 V1 z6 A0 S2 V" x/ [咁就可惜
' Y' y( i( B; r( \7 ^, v: D3 Q因我懶得去其他地方交收

都好似唔錯都好似唔錯

M已P
YV3S1E117XC050141

too bad, the size is too small for me

我有興趣丫! 想問少少野... 請問DSC00801.JPG果件(淺藍果件)係咪絲質架?   仲有DSC00809.JPG右手邊第一件(白色)係咩質地架?/ j; x3 x0 `5 p- [

/ ~, t& A6 |  g; p) r  F請問你有無d絲唔質連身睡裙丫?

好多装备啵

鄙人住系山卡拉度

介唔介意晚上交收?7 K+ L6 U  g3 m3 `% w
移一移玉步去到美孚站
1 v4 M6 B$ V) k4 d) E) {9 O' ]2 @' b! F
我想買大量的衫衫的8 o' r  Y/ @- Y" V( j2 D
最多我補埋車馬費

thsssssssssssssssss