嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

-

-

del.~~~~~~~~* B" K& Z; i  n( d

6 Z6 D$ ?! c) b* S[ 本帖最後由 紫;;] 於 2017-10-29 22:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自然就可以
( E: p/ q1 \4 F% h5 S% ^" f又唔係啞,點會唔出聲................

其實自然+少出聲就可以

CD出街~~自然~~有儀態~~就可以了
- L! T$ J! F' m0 d; |& z7 S出聲是沒有問題的~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

上身胸圍要視著什麽、出席什麽場合來決定如何搞,一般不會特別處理
5 f2 m4 G* Y) s0 X/ O3 ~% k6 j出聲問題,去買開野嘅鋪頭就不怕啦,
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

哈..原來系甘,,! ]0 Y7 h1 n" a
我都系純粹問下,!6 c- u$ Q3 T! L: o8 K# @+ V
+ g1 S4 ^0 G! {( K4 Z. }8 \
甘多位姐姐出街戈陣有無比D叔叔望住晒.?
' K  y2 s# I, f同埋買野戈陣比人叫小姐開吾開心

可以放自然好重要。我好希望以后有机会CD出街买嘢,不过目前只试过半夜CD出街,只系在出面行下…………

不會出聲la,自問聲音真的不pass,我不想嚇人呢
; `% w$ y2 Z+ [' ?$ q有時會有店員用英文和我說話呢,可能是膚色偏黑的問題吧

哈.. 原來系甘,,! e5 X% E: V- c
吾知甘多位姐姐會吾會成班CD一齊約出街玩XD

系喔..) s+ ^" u: T2 f  @6 ~" ~  x
仲有一個問題,,7 H; j9 B, {6 P( o( \* L
吾知各位姐姐CD左出街,4 i9 d( L6 S% Z! _# @9 G
真系人有三急.. 會走去. 男廁. 女廁. 定殘廁?) h9 ]; F6 n, v- U% i+ `
如果無殘廁點算=3=

殘廁
1 J# o- m* f. J- t5 U! u, @旺區一定有的,女裝去之前,男裝去實地考察先

入 女廁 多

哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?- x% g/ s( y+ h) I+ p
同埋會點梯..哈,,

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-9 23:51 發表   
1 [9 [( N( g7 S哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?0 l5 ^  q" Y$ R% V9 \/ @
同埋會點梯..哈,,
6 ?* ^: L) `. U( T  \  e3 Z8 V$ t+ m% L  F7 w6 h# p2 [

0 l& |& G5 v+ R$ Y' _5 E# p, B反而我冇問題..自身都幾多毛毛下

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-9 23:51 發表   ! H; r+ T, O1 L8 e. x3 w4 g6 c
哦哦,,, 甘多位姐姐梯腳毛會吾會比屋企人話做乜搞埋d甘ge野- -?
: k) r3 Z; {0 L7 i5 u8 [1 W同埋會點梯..哈,,
5 k) i+ Q$ p( G+ B3 q
剃唔係問題,生返果陣真係幾難睇
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-11 23:40 發表   # E; }& j# R( |
  x9 G' i7 |# O5 a
剃唔係問題,生返果陣真係幾難睇
, K) U" t  P2 P  ?4 o0 ]7 H
哈哈,,
$ Q! T0 g) Y* N/ b大家用咩剃架.. 正想去買;(

引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-4-12 00:11 發表   2 Y( i6 t  f: y3 L/ Q' J& B
8 g) g/ w: R2 I) J
哈哈,, ( u! P# {0 R7 t* c  j0 M( k0 ?% Y8 W
大家用咩剃架.. 正想去買;(
+ F4 u. u9 j  l) O* U$ c9 q! G  |5 g3 m! C
我用以下脫毛器的剃刀配件去腳毛
& }/ A3 Q0 I: ?5 chttp://www.philips.com.hk/c/hair-removal/satinelle-ice-premium-cordless-with-click-on-ice-cooler-and-shaving-head-hp6517_00/prd/zh/
8 `' @6 ]6 T1 c  K) ~  y6 Q0 V
* j8 G# |/ H: {; |( M7 q: ~+ Q滾輪頭適合毛少、短嘅,或剃完頭3天用(毛太長會好痛甚至拔毛后出血),能夠模仿拔毛(類似以前綫面),我自己用來拔面毛 不過使用要好小心- C2 [( F) I/ b

0 R/ l) i2 d9 ?* p[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-4-14 22:52 編輯 ]

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-4-14 22:44 發表   7 d* e  |2 w3 |0 ?5 c& h! f
5 b4 Z( o" c7 u4 j: l
, ?) D. ~( O2 V* K8 z; F7 T% X( v
我用以下脫毛器的剃刀配件去腳毛  ]* z% R  F. K) k# T, `0 m
http://www.philips.com.hk/c/hair ... d-hp6517_00/prd/zh/7 P9 o' d+ M( K' z
D660ZzfzxBQ
7 R! D3 z: Z9 m0 F( p+ c) \滾輪頭適合毛少、短 ...
* J! @0 O5 ^8 D' Q  u) O
;o 幾多銀兩架..? 同埋邊度有得買xd

最緊要自然' a9 {& \# A/ n, q+ i# q) }5 A/ e- |3 g
少出聲就OK

引用:
原帖由 rac 於 2011-4-9 06:24 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=402748&ptid=20628&rpnum=997923]: j6 Y1 H6 Q( ?* x8 I# A
有時會有店員用英文和我說話呢,可能是膚色偏黑的問題吧
4 i9 ]% H9 c( Q, f

4 E4 J3 D$ j" S5 f% x! k/ Y( m1 z  m/ w
我都試過啦,明明用廣東話同個sales 講,佢同我轉channel,可能我講得細聲, 以為我唔係好識廣東話0 a4 R8 q+ Q! @/ Z- w+ z: T! Y
$ G' ]% {6 g5 J( M! z

* M. s5 N- ?5 K# R  A! ^8 ge 家cd 買咩都唔驚lu, 講幾句野都無咩問題