嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買鞋

買鞋

有冇人見過呢對邊到有得買
& e+ R( Y5 p$ A. C
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都無圖,無意見。

啥樣的鞋鞋啊?

引用:
原帖由 cxyx 於 2011-4-12 09:11 發表   
# H3 H, Y! w# Z. D都無圖,無意見。
8 Y+ [+ z/ k: R, g! A
6 J/ Y6 K6 }: f& H3 L- B- X
睇唔到咩?我睇到喎

對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$
4 F9 g) D8 q, h我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-14 07:25 發表   
% e8 p4 ^9 d. ^對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$) C6 [  C1 w2 A, T. L
我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;
! {" T2 P. e* N0 K% y0 {, a' Q
葵涌廣場邊到??
; c/ I3 X' t: l8 h8 Y* d' Q, q你放又幾錢咩size先

where is the pic ??

葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-15 19:14 發表   7 n/ _/ o0 g9 k4 g2 W& O6 i
葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;
) [9 ^  J0 T$ |- A% P. A5 I# S
比唔比買嫁
* a; B% d6 u3 a/ y  l$ {
* ~* w/ o2 n" P0 ]- T: _. E0 L' N; t[ 本帖最後由 schoolchan 於 2011-4-18 18:47 編輯 ]

no comment as no photos

引用:
原帖由 bencheung 於 2011-4-17 09:11 發表   ( a% E0 x; u7 ~" m, A
no comment as no photos
; @3 K6 y* A& R0 `
有圖,你睇唔到姐

啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.9 |0 q" o' w4 S; Z- l5 W! o; v
我戈對你都唔會要架啦-,-

咁妳幫佢買囉* E0 Z- m% \" n( z
再唔係樓主自己去買
4 Q( Y& {; u. B2 U. r6 O  l其實男仔買女裝冇咩大不了
9 W7 s1 i2 @9 @* w人地問咁你咪答"買俾佢/幫佢買"
7 o) [; {1 l. o" f9 B! G冇話俾唔俾賣# y# a, @7 I% n8 {; u2 k! i, U, X
法例冇講明男仔唔比買女裝
7 x+ N; |9 ~' R6 O, b1 }# X9 d只要你當佢係一件貨就OK
3 X, B( a; `8 X' t3 r5 z你賣我買,冇問題

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-18 07:32 發表   
+ u! _( \  y& m# H啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.
# J6 f4 Q; z! L' C我戈對你都唔會要架啦-,-
# s5 I! }3 [9 d5 c; D* \( W點解咁講

seems very common.....

咁我戈對舊架喎-,-

無圖定我PC睇唔到?

引用:
原帖由 siuking666 於 2011-4-28 01:25 發表   
7 T* ]+ e% H  ~" ~無圖定我PC睇唔到?
4 S/ b- G& |  ], J你地pc有問題

佢隻腳幾長下著高跟鞋重好睇

你係就講清楚俾人聽對鞋係邊啦;
2 u8 r( o( A* ~5 j樓主講既鞋就係個囡著緊戈對拖鞋;