嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買鞋

買鞋

有冇人見過呢對邊到有得買
- N; m$ F4 z, }. Z" D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都無圖,無意見。

啥樣的鞋鞋啊?

引用:
原帖由 cxyx 於 2011-4-12 09:11 發表   2 h1 }; L: j0 f- {- E
都無圖,無意見。
0 B; ?% q3 O! L9 C
' ^8 G- x5 Y0 p: w3 s+ J; @  z
睇唔到咩?我睇到喎

對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$" W& j, J; e0 C2 L" n# _2 Z
我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-14 07:25 發表   ; S- _; \& I& g: y
對拖鞋;P? 葵涌廣場有;$
, C7 G( l0 X+ \7 M4 U我放緊一對拖鞋; 同呢對一樣;
$ F2 d7 l8 |5 H* s葵涌廣場邊到??) @! O; P6 ~: e1 w* V  X# n6 ]
你放又幾錢咩size先

where is the pic ??

葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-15 19:14 發表   6 m; u/ B( r8 R( g# \
葵涌廣場好多都有; 自己搵下啦;
- Z% P: x' L  f& o; U+ E* ^, w  b/ W
比唔比買嫁
" B/ C, ?/ W# P7 I$ s( O5 N  e  K" M; S- L5 l/ J* [

no comment as no photos

引用:
原帖由 bencheung 於 2011-4-17 09:11 發表   
2 J  @# u* k7 f$ t: R* k: O4 ~no comment as no photos
' ~4 D+ Y/ [5 @; j' K( q+ t有圖,你睇唔到姐

啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.5 ~/ ]; x. V. x
我戈對你都唔會要架啦-,-

咁妳幫佢買囉* J- A+ N5 a; \* g
再唔係樓主自己去買
$ ]" {: U; {* F# `( o% O其實男仔買女裝冇咩大不了$ l, V& P' L5 f1 V* B8 M" m: X$ @$ c
人地問咁你咪答"買俾佢/幫佢買"4 n/ U. c! e9 f7 x: L2 S& k
冇話俾唔俾賣
+ W3 o7 E0 C# W8 d& H6 j6 {法例冇講明男仔唔比買女裝" v+ Q% d1 ]1 B; }: I
只要你當佢係一件貨就OK
# h" }9 c+ A6 [/ g, S# F你賣我買,冇問題

引用:
原帖由 小夢 於 2011-4-18 07:32 發表   0 z5 t+ m% v' I, {' h" d# K! W
啲人係睇唔到架啦-,- 俾唔俾CD買我唔知-,- 我係女仔.3.5 w. l9 Y! L+ U2 R, {! d, @
我戈對你都唔會要架啦-,-
7 _% s6 K/ e% `$ u% Q8 _點解咁講

seems very common.....

咁我戈對舊架喎-,-

無圖定我PC睇唔到?

引用:
原帖由 siuking666 於 2011-4-28 01:25 發表   
- M! Z  r4 v: I  u無圖定我PC睇唔到?
4 y/ e. Q/ Q3 T% q% e
你地pc有問題

佢隻腳幾長下著高跟鞋重好睇

你係就講清楚俾人聽對鞋係邊啦;
* q' T. c# Z3 e樓主講既鞋就係個囡著緊戈對拖鞋;