嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

SORRY心儀

SORRY心儀

我之前都唔想放飛機' _2 t/ N% A' o
因為我個ip4比人偷左
4 Z% ^/ `1 k$ Q" S1 H我又唔知你手電$ {- }# B; g* f8 @; {
& N- B2 v/ B  b4 g4 B0 V8 w8 E4 h8 g
家又唔知點解上唔到網
/ V6 t; n# J2 T7 V8 X5 o+ q我都鮫左唔小時間先上番網
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
勇於認錯

就咁講無用既
: l. D) b* K8 ^6 S; j2 n% \show下你既誠意先啦
YV3S1E117XC050141

係唔係想同我買兩對襪果個人?" H- X: `% L: L4 Q& i
不過都成個幾兩個月前既事喇喎....

比多小小成意會好d-3-
雪雪

私事就PM啦
$ `& R& p9 v1 Z9 f咁耐咯,買番部電話,再幫襯過

道歉露出XX是常識吧
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2011-4-27 00:17 發表   ) \7 v- }; v& H- b
係唔係想同我買兩對襪果個人?- f& Y8 l6 O: G
不過都成個幾兩個月前既事喇喎....
" I- N. U4 o2 F) K, U0 F
3 J8 }: t, b  J( ?我又唔想比$人地鮫上網
3 L3 F# i9 r/ O自己做做下 ; d6 W5 i# R1 `4 ~/ C
做左2個月

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-4-27 07:53 發表   . g1 I, F. D7 d, ]6 g: j
道歉露出XX是常識吧
- V7 n1 R1 j! a- h1 X- x& W
4 m: _$ X8 e4 @& n5 H! G
露出露出

引用:
原帖由 心儀 於 2011-4-27 12:52 PM 發表   % d. ]" O+ X7 J

( G6 @0 T9 p3 @9 [
9 p( X" {9 t. _' ^: G6 \露出露出
男既有咩好睇
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2011-4-27 12:54 發表   & m) C$ J  r. L+ c5 H, |# Q* j7 K
男既有咩好睇
2 G9 k0 F' O, u% {4 \# u- ]胸肌

唔駛解釋!黑名單處理!