嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幾個ageless買鞋問題

幾個ageless買鞋問題

1. 佢大約幾點會開門?/ u: C7 d% @9 r
2. 如果要畀鞋款佢訂造, 咁點樣畀圖佢? print 出泥定係email定係...
# C( |9 }: \( J* ^0 [: M0 ]7 T- Q3. 如果要試鞋, 會唔會有短絲提供?
8 W# F0 ~7 U3 _! Z* ^( o6 v& j又, 如果一入到去就話想訂造size, 咁會唔會skip左試鞋果部分, 去到對鞋整好果陣先試著?
; W8 n: [& w' p$ B6 f( [
$ _! _3 t4 `2 X+ j# K唔該晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 大約11時( c6 S- X5 X1 w. H* a9 c" A
2. Print 出來會好些
# Q/ S) o0 c2 f/ e  X3. 佢哋會有絲襪給你試穿

定過一次, 手工麻麻地
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-5-18 20:08 發表   9 z+ c& g6 h: f9 h8 z( \
定過一次, 手工麻麻地
3 @/ i( f! D3 ~( N3 Z/ H有幾麻麻地? 差唔差得過淘寶先

引用:
原帖由 wongkt 於 2011-5-18 20:24 發表   1 }. o  M! y, ^' w) d2 b1 y) R

5 Y/ ^# {8 s+ L+ E有幾麻麻地? 差唔差得過淘寶先
" Q$ s  `6 z  V/ f/ g

0 e5 w& D8 p% x( s' R
6 n4 i; a0 x; U3 s6 @主要佢個鞋楦唔靚, 可能我唔啱睇喇, 呢到唔少fans, 唔講咁多喇, 自己撞吓板就知乜嘢啱自己 & Z3 `2 l5 H  b
2 u/ J( Q3 ~: U1 \6 S6 a, [  ~6 J6 k) a
依家我出面一般舖都買到, 所以唔洗去lu
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-5-18 20:31 發表   & Y/ p, Y5 ^1 h6 t# h9 h9 \

: n- U. _+ b  E# h  n7 Y
, C+ ^$ H6 a# n. F) S  [  I' R' ?, U: i* s, z6 N0 l
主要佢個鞋楦唔靚, 可能我唔啱睇喇, 呢到唔少fans, 唔講咁多喇, 自己撞吓板就知乜嘢啱自己
$ y4 Z' r9 n1 u6 r8 ]7 ]* W/ Z/ Q" n  H/ N6 h
依家我出面一般舖都買到, 所以唔洗去lu
+ A7 i( ?+ `8 q& a1 s- N  E我諗住訂size, 應該冇咩問題掛...

引用:
原帖由 wongkt 於 2011-5-18 20:33 發表   # O+ U% r3 p- x$ h: h' p
1 p/ A3 p. P% o9 z3 @
我諗住訂size, 應該冇咩問題掛...
& M/ I9 ^% r3 C! F& t

1 `6 K/ e" D6 Q6 n! p4 |去試吓自己女裝鞋著乜size, 間嘢係唔錯嘅, 我試到自己對腳唔係咁大, 只係US 39 碼, 出面大把, 所以唔洗去呢道.
1 y, z- G1 {0 g2 O1 ?+ Z$ }
8 L" L. M6 u+ d, q; w你 US Woman 同歐洲乜size, 同budget幾多, 依家出面99%比你試㗎, 我男裝照試, sales 一定唔會有hard feeling比個客嘅/ C$ _0 k! A4 J! x$ u: l
7 E3 p- x) \0 b" v- X" L- G: |: D
歐洲一般比US Woman大一個碼, 即 US Woman 39~40 ~= EUR 41 ~= 大陸碼

回復 7# iamonheel 的帖子

係呀,有budget同埋著到一般女裝碼唔洗甘屈就,
% Z, C3 |9 Z! t1 H+ n6 L. Ccm碼我覺得最準
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

我大陸碼要43, 而且真係唔試過都唔知會買D乜鞋返屋企" c* o# Y: b& s$ c/ N
咁既然去得試, 不如諗埋訂造...咁就一定岩自己囉

引用:
原帖由 wongkt 於 2011-5-18 21:30 發表   4 x' d( l. C, z$ j: L# G; ?
我大陸碼要43, 而且真係唔試過都唔知會買D乜鞋返屋企
) r$ o  E- V" L( M# ?5 j% \2 T咁既然去得試, 不如諗埋訂造...咁就一定岩自己囉
7 y9 a9 v- }6 b1 X- Z& m$ ?0 U6 a* f" Q8 Y6 a0 o
Ohh.. 43碼. Budget充裕嘅話, 可以去東涌東會城嘅 kate spade 睇睇, 不過要600+, 無得講, 款同手工都靚

答番先, 去 ageless就算定, 佢都會比比對現成你試真啲
4 ]; w; [( R& ?3 y9 h# c7 M
% Y+ v$ i4 j2 G8 h/ m+ o嗰到唔記得有無短絲襪, 去惠康佰佳喇, 1x$ 三對啫

想平啲,可考慮下下面介紹,不過價錢是3年前了8 ~4 e. m6 f& A7 K" }+ p4 V6 `  y! M
http://hk.lady.nextmedia.com/articles/art_main.cfm?art_id=10642060&sec_id=3840155&subsec_id=3840158&showdate=20080114&av=NO
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

DELETE!!!!/ S5 R' x8 U. u3 q: i
% d8 ]2 ]& d8 O6 ~& V2 F3 O2 x- V

已pm你( h1 n# `- G4 N* _
另外
+ s, P! g% m" ~! }  D5 ~tomato可能會有(因我有好幾個月冇落去,之前都冇供應)
/ ~1 p4 M7 }" l6 ~7 aageless就一定冇(我買咁多次都提供冇)
3 Z+ h: d" g7 \  g9 h; V0 x所以你最好著定

thanks for the info

樓主買到鞋未?

仲未去...要解決埋少少唔關事既問題先

一個人去掂唔掂?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-6-4 14:16 發表   
# i9 [8 c0 P9 X9 Y5 x一個人去掂唔掂?
! ?- R% c: p. r% b自己去會有問題?

好多人都唔敢入
! H% _! @, e9 x8 J  U' g5 K7 w我就唔怕
4 @( p6 P) h& M6 P" k# c因為同佢地熟晒