嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[減價!!!]賣多款假髮~一個$150

[減價!!!]賣多款假髮~一個$150

購買請PM我說明編號及顏色
在這裡回復要買的我一律不回復
面交九龍灣地鐵站,郵寄郵費另議
假髮都是好質素的,像我那個用了一年又想紥辮都仲好好
假髮一律$150(白色那個$180)
髮網一個$10
買兩個減$10再送不透肉厚身黑絲一對

色版:

SP707
顏色:2/33

FZ502

FZ505
顏色:3#

FP710

FP716

FP720 (沒貨)

FC901
顏色:613#

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

引用:
原帖由 mr.159 於 2011-6-5 20:11 發表   
請問你那個假髮有沒有賣
我那個不賣的呢

引用:
原帖由 mr.159 於 2011-6-5 20:11 發表   
請問你那個假髮有沒有賣
我都好想要呢個
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

如果小R睇中其他款,可以托買嗎?
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

有冇一d中長既直髮款??
樓主果d一係好長,一係曲髮,好難打理
2樓果隻我覺得好好
真係冇得買??
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

引用:
原帖由 心儀 於 2011-6-5 20:47 發表   

我那個不賣的呢
你呢個係邊道買架

心儀真係好矛盾 xD

一方面話唔CD, 另一方面又係咁賣cd野 xDDD

係唔係高溫絲????

想問問心儀姊喔..

假髮會有size嗎?
因為我頭比較大...怕會帶不下去..
謝謝解答
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 Rachel 於 2011-6-5 23:19 發表   
如果小R睇中其他款,可以托買嗎?
小R自己也買得到吧
代買會較貴的哦

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-6-6 03:09 發表   
想問問心儀姊喔..

假髮會有size嗎?
因為我頭比較大...怕會帶不下去..
謝謝解答
沒有SIZE
而且頭髮內都可以調較大小的

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-6-6 01:05 發表   
心儀真係好矛盾 xD

一方面話唔CD, 另一方面又係咁賣cd野 xDDD
我無話過我唔CD
只係我唔想CD得太投入同唔想同CD接觸太多(我一直都無話過我要戒)
不過就算我唔CD一樣會賣CD野
我完全睇唔到有咩矛盾

引用:
原帖由 thomas813 於 2011-6-6 01:14 發表   
係唔係高溫絲????
SP系同FZ系都係高溫絲

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2011-6-5 23:42 發表   
有冇一d中長既直髮款??
樓主果d一係好長,一係曲髮,好難打理
2樓果隻我覺得好好
真係冇得買??
呢個頭係心儀特徵來XD
所以我唔會係度賣的
其實你可以買舍長既返屋企自己剪短咪一樣

引用:
原帖由 mr.159 於 2011-6-6 00:14 發表   

你呢個係邊道買架
上網買的

引用:
原帖由 心儀 於 2011-6-6 11:02 發表   

小R自己也買得到吧
代買會較貴的哦
THX 麻友友 =v=
小R做枯寒R好了

P.S. 你個Cyndi頭好受歡迎 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

回復 13# 心儀 的帖子

知所進退, 就係我最欣賞心儀嘅地方, 太多人盲衝亂撞, 不能自拔啦.

回到正題, 款好似比以往少喎, 都想買個長直碎陰. 會再加款嗎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 Rachel 於 2011-6-6 11:31 發表   

THX 麻友友 =v=
小R做枯寒R好了

P.S. 你個Cyndi頭好受歡迎 XD
小R可以在淘寶買
唔洗比心儀賺

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-6-6 12:42 發表   
知所進退, 就係我最欣賞心儀嘅地方, 太多人盲衝亂撞, 不能自拔啦.

回到正題, 款好似比以往少喎, 都想買個長直碎陰. 會再加款嗎
因為我地方唔夠以前多
所以入左少少款
呢D係之前比較多人問既款式
賣緊D我都會再入貨
其實真係諗住租返個倉搞大黎做
做埋yahoo,做埋ebay

長直碎陰真係唔覺有,自己剪XD