嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Sloggi

Sloggi

有無人知道邊度有Sloggi Bra賣?
9 U& v  |  f$ u3 S最好係易買D的地方
% \' ^( Q% M* J' E# NThz!
覺得好的就按一下感謝吧~~
收各校校章,請PM報價

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我上星期至買完, 運動型既 bra同under, 我係千色店買架!

有Triumph counter嘅各百貨公司都會有,一去即有得買。
, ?1 z" w6 s5 {4 F% O細鋪有賣Triumph牌子嘅都會有,不過多數入under,bra HK太少人買Sloggi,好少拿貨,可能要等sales幫你訂貨。
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

their shop....

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-14 19:58 發表   
9 Y& [- J3 ]/ V7 F, [6 T( a: b有Triumph counter嘅各百貨公司都會有,一去即有得買。
3 ?- S) `  W! T+ B細鋪有賣Triumph牌子嘅都會有,不過多數入under,bra HK太少人買Sloggi,好少拿貨,可能要等sales幫你訂貨。
& C$ A2 N) t& _* @- K6 r
有無D無咁多女性去的地方介紹?$ i& h& Q: v  q+ n9 B+ W( k
百貨公司好多人我好易覺得尷尬
收各校校章,請PM報價

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-6-14 23:42 發表   8 m$ P0 G! v% }% x

/ w4 y- o8 i9 z. J有無D無咁多女性去的地方介紹?) O( |2 m$ u' A3 {  T4 A
百貨公司好多人我好易覺得尷尬
8 Q; G! e" i+ Z: l8 N! |5 l; X- E# J1 G, N0 @
上網買喇,又唔洗試,無所謂啦
+ `) G3 a7 j+ Z1 M- x# P我諗無咩其他賣女性內衣既地方會無女性囉
* F" O) w6 A! Z8 W3 i$ \# h: b其實無尷尬架,你咪入去同sales講,想買件咩size既bra比女朋友,叫佢介紹囉

引用:
原帖由 pisa 於 2011-6-14 23:50 發表   7 V! |- k. O* s/ f
% A+ I4 o: K1 L  U+ i6 @

" D7 V# Z/ F$ R9 x+ a6 G- E' R上網買喇,又唔洗試,無所謂啦
  l9 Z5 y1 G/ K6 P# p6 J5 D我諗無咩其他賣女性內衣既地方會無女性囉3 A2 C" B; L0 w; y# i
其實無尷尬架,你咪入去同sales講,想買件咩size既bra比女朋友,叫佢介紹囉
0 [* A3 ?; Z+ ?+ m/ f' ~, v
5 k) _2 F$ w, `9 d0 M0 b+ Q3 cYahoo 拍賣 search sloggi咩都無.....
收各校校章,請PM報價

回復 7# usa0059 的帖子

sloggi平野來,網上拍賣比較冷門
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-16 00:55 發表   
& E7 _$ }. h7 @+ G/ X) esloggi平野來,網上拍賣比較冷門
' d7 X* m" _8 @$ k* O  F揾到沙田一田百貨有一間8 Y5 A6 c  L5 O& b
唔知果度多唔多人呢?
收各校校章,請PM報價

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-6-16 08:19 發表   3 j) r. S. J! j: V. F

( M# Y6 C" A, @" ]' I揾到沙田一田百貨有一間$ S1 H. m( k1 f; p+ }
唔知果度多唔多人呢?
" R" K3 A( j3 Y2 @! y. v
你試下查黛安芬

呢輪父親節會少啲人去女裝内衣部,加上counter在最尾個轉彎位(如果無改過位置),都ok少人, e8 V- p& G+ l4 C8 f" w. ?
一般最少人時段4:00~5:15p.m.(C9娛樂中or趕返屋企,5點收工的OL未來到), 9:30~10:30p.m.(打烊時間),唔好以爲夜晚少人,好多唔想給人知自己著什麽bra、under嘅女仔會呢個時候出現。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不過千色比較貴@@

黛安芬度度差唔多啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!