嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

灰,加埋圖都無人回

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很棒呢  都是我的最愛呢  希望還有粉色 或是 黑色 綠色  黃色 等等的內衣可以看呢

可唔可以再影多d?
" x' N4 `, {+ c" G& f) ~) j' t1 N我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 00:20 發表   
# j5 V  J% N/ d& }  B# x: B可唔可以再影多d?
7 `7 @, _0 {( w( u我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲
5 u8 \- c2 D, G  I- w9 }& l
: g( M9 d5 ?! R4 y9 q+ y* V. d/ c" T: F4 f" p6 f4 N; \; p2 S
想睇咩款既內衣褲?
# V& F- M9 ~4 \+ P點解咁有興趣﹖
; J1 O9 \$ b, y% w! m0 O4 t1 E5 L' E4 E8 o6 M4 Q+ |" t

青春少女阿

如果有佢的襪襪同校服就好啦!

回復 45# ltkhw1 的帖子

因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
% v2 P; g% g# |* w我自己冇白色嘅內衣褲
0 `5 C: r  ]/ r4 |$ r  s8 ?- ^0 G黑色我又覺得太姣5 a9 a/ P* G! W' }" k1 D4 M) d
所以想睇下
% U: g; ~6 \  ^- ^( u9 N: a真係一個學生妹平時著咩返學

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 12:42 發表   ( e* q  t# a! g
因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好' b4 L& l' B/ F- Q; m/ w
我自己冇白色嘅內衣褲8 J! _1 H9 S1 O; n' y3 O& \
黑色我又覺得太姣
! u9 j6 x2 }  a& @: K8 \6 f( D所以想睇下/ k; x; M% \- A3 F( @9 Q5 n
真係一個學生妹平時著咩返學
1 k. h  N; b; S6 ?* Y8 X  m$ P  G0 D/ c: X; a1 t9 d* A( `6 n
但我細妹淨係得呢set係白色乍.....

引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2011-6-28 23:23 發表   6 }/ j7 q1 `$ G7 n
引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!
1 ^' f1 {. F8 J) j
# u$ P: E! o3 b2 O+ r9 h
無白色喇,佢成個底衫櫃得呢set白色.......

有part 2 喇~
& x5 X# `  M5 H- n3 k$ n3 t% A7 C快d睇完俾d意見~~" _) c" c$ m7 k% R
4 a' I( }0 @) }9 c: i& g. o; F
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=22079&extra=page%3D1

白色好pure~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:55 發表   2 o' A: ^8 H/ c. g! h0 E' }! u
白色好pure~
7 L% L# ]4 ?8 H7 s( F; A/ E# E; V9 e* D4 X9 P
可惜白色只係得呢set

我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......

引用:
原帖由 joan 於 2011-7-7 21:23 發表   
: J7 j7 K' c% w9 N2 ^我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......
$ N% Y7 ?8 M) p8 R1 ~' K3 ^) @" z  _2 r
點會呢~: o5 h2 m" Q0 K; N4 @; b
好有少女味~

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-6-24 12:11 發表   3 Z6 I) W0 q. L- c1 o, Q
1 r, ]! O# c$ v2 J8 r/ u' K& m4 q3 o
5 h2 j  w; e& C3 v% w. f1 |8 ~
你講咩幾大先?
5 j4 ~( l' m. w1 ?# q, @
) s! t1 u. A4 v" m
) R) o$ Q( |4 a; V7 {, P/ v# U我意思係幾多歲

個款好清純

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-8 15:09 發表   
9 H6 z8 N# N7 A! Y8 t' P, e/ @* R' F! u7 v/ }& T' p5 y
3 Q* i7 l4 b. e, k

# O0 M+ E( T- Y' T$ E我意思係幾多歲
) G5 `$ _7 t( X1 P5 P) p0 p  \; ]" J8 F9 k; o) x. y: J( u
你估下?

我估你個妹15-17歲

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-14 11:10 發表   ! b7 Q) E( b$ g% W& W7 x+ B
我估你個妹15-17歲
1 {" f9 R. {  a6 D: m3 v+ H# m
! g9 F& m4 W) t  a) Abingo~~~16~~