嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

深圳東門靚女 Sales 服務好到咁

深圳東門靚女 Sales 服務好到咁

我今日下晝北上東門睇吓有乜靚衫賣. 其中入咗一間小鋪睇衫. 我睇吓啲短褲有冇啲靚既買番一兩條. 入面個靚女 Sales 係咁 sell 我話呢條靚嗰條靚咁. 我就同佢話啲款好普通咁 (全程以普通話對答). 佢竟然同我講:"我依家著緊呢條(熱褲)也很好看, 你要不要? 我當堂打咗個突, 婉拒咗佢好意. 問題係: 條褲佢係咪今日第一日著既呢, 定係著咗好耐, 咁咪即係二手?! 佢巳經算好瘦, 但我見佢著得好緊好窄, 唔通佢覺得著得唔舒服想放? 就算我真係買既話, 我諗佢會笠條裙先然後再除, 咁鬼麻煩, 其實都咪話唔好意思. 另一個可能性係佢入面有新貨, 但係無 display 出嚟 (呢個可能性較小). Anyway, 我諗呢啲 service 喺香港真係搵唔到. 抵讚!
1 u) W* z0 x3 u8 ^  e) V5 u" v: k6 g. |, u, s# g% C. R7 Y
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你男裝定CD 去買??
% R. k1 A3 V- \9 Z  G1 B其實係d 香港人自以為自己最西化最開放, 7 n, C; d% k1 s2 w
其實兩岸四地香港人思想最保守

回復 2# 十指套衣裳 的帖子

我係男裝去買. 去東門買嘢最唔開心既係有啲鋪頭 sales 見你係男人就開天殺價. 就以牛仔熱褲為例, 我見過最平既一檔賣 20 蚊人仔 (明碼實價). 東門區平均價係 35 蚊左夻. 但大部份既鋪頭都係無標價既. 有啲 sales 夠膽死開我 110 蚊, 有啲就開我 80, 仲係普通款嚟, 我即刻表示無興趣就走咗去佢即刻嗌話 "30元給你". 不其實成個東門咁大過千間鋪你實搵到啲啱款啱價既貨, 起碼多款過旺中葵涌幾十倍, 不過要俾成五六十蚊火車錢(來回程)同埋四蚊羅湖至老街深圳地鐵(來回程)費用. 最過癮既就係enjoy 成個睇衫同買衫過程. 如果你欣賞埋我國mm既話, 依家炎炎夏日你啲水腳費肯定一早賺番哂嚟!( d" v$ i) T' }, `0 k, W
9 A3 ]- t" E6 i3 j. U

咁good

回復 4# ayumi 的帖子

係啊! 講得俗啲, 如果我係J友既一早買咗!

个sale又太特別,唔系好接受。3 D" e4 D. }% V4 d* {1 S
不过东门确实系个养眼嘅地方。

我又係下午上了東門~~ : r/ ^; a0 D3 W4 G
可能我們曾擦身而過~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-6-26 04:08 發表   
0 n! C: y; F& C, f# l$ b  v/ V我又係下午上了東門~~ # R7 ?2 B/ J% R  c
可能我們曾擦身而過~~  
* c# Q! b5 |0 v5 i4 Q$ B3 S0 J& `, J/ S
你就好啦, 屋企住得近話咁快就到. 我就要坐成一粒鐘火車先到

9成係人地著住sample啦

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-26 15:10 發表   ( W$ b2 m2 T' U4 S9 n/ U

i7 a/ f! L) _! m& h你就好啦, 屋企住得近話咁快就到. 我就要坐成一粒鐘火車先到
- K% j/ w7 ?% N% c& ]0 ?5 M近?深水步喎~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-6-26 18:04 發表   & P$ M5 v) o6 A9 `% `# E+ P& v
1 M$ V2 L# v& }
近?深水步喎~~  
% Q' H. ]" ?6 d6 l4 U. a* h) I2 W

# _, Z6 j9 A2 `我為你住上水添. 成條長沙灣道都好多靚衫買, 仲可以近近行地去花園街掃貨

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-25 23:37 發表     Y3 A$ _/ L+ H! Z0 E* I; }5 X
我係男裝去買. 去東門買嘢最唔開心既係有啲鋪頭 sales 見你係男人就開天殺價. 就以牛仔熱褲為例, 我見過最平既一檔賣 20 蚊人仔 (明碼實價). 東門區平均價係 35 蚊左夻. 但大部份既鋪頭都係無標價 ...
0 A4 F: H7 s* H- t+ i$ L/ \& l
  Y- \  a+ \  ~+ X# p: n. b$ L+ G( D, q4 a+ A! ~0 `; n
上到去當然一定要講價; 東門款多, 如果有技巧禁講價; 買兩三件衫已經賺返d水腳返來. 我今日同朋友去左龍崗區的大潤發; 個度都ok多野
$ r( f3 R* h. y+ Q: R$ x睇; 不過交通就十分唔方便..... 不過我都諗住搵一日自己上去睇野.

佢地D野落地唔止還錢,係要殺價