嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 2)

引用:
原帖由 comhkdoy 於 2011-7-1 00:54 發表   
8 g- q. q% P5 ^! g# Q+ ^7 F4 V/ A' P9 H& x& ~4 C4 f) J
係lo0 j# F+ v, w$ Q: B. G( ^7 C3 W3 h! Q
我都想有個啊妹....
4 y/ ?6 Z) m' a+ D
/ H& {3 r: p) T' M* z
有個妹都好煩架....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今晚我細妹叫左個朋友上黎過夜4 Q! W# A2 R0 F: [" f: ?& k1 ]
佢放左個未洗既bra同底底響我屋企部洗衣機度.....

. h. R9 ?6 W" B8 D' W快D Upload上黎睇睇!!!

這件粉紅色內衣好正點呢 好棒呢 希望還有白色的呢  感謝分享

期待~我會支持~~~

2輯都咁好睇 & N/ c5 @) m! m5 b( m7 C- b& p
粉紅色果個都好少女...  I9 M- L, j) `" O6 }8 y
我鐘意白色+白底+粉紅色bra

引用:
原帖由 tony604061 於 2011-7-1 16:59 發表   0 z$ o: R+ e; r- G
這件粉紅色內衣好正點呢 好棒呢 希望還有白色的呢  感謝分享
( }7 ^& J& n1 J! T) A% u# U* `

- Y. `1 y+ F, d5 |% |' e6 I) Z( ~& j8 R
佢白色既係得呢套乍...

part II is much better~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:49 發表   9 o9 {+ Y$ J& f/ t* x+ w
part II is much better~
' L+ b* v, E1 _1 A
4 Q3 E5 D& m  Z4 \9 d6 U8 S點解咁講﹖

由於另一主題被鎖post既關係
+ X1 C, A& f3 b, S: |( S6 }, G+ J令本人心灰意冷; n; g. V6 j, M, L  v) K
決定暫停妹妹內衣的發佈
) n! b4 I7 t$ N# [2 O直至另行通告為止% Z! t7 X; y0 T4 Q5 e
謝謝各位一直以來的支持

有白色會更加好呢~

引用:
原帖由 spy 於 2011-7-4 23:29 發表   
7 t# v) q; `& U& `( j  ^有白色會更加好呢~
1 a! U1 ]2 [5 N7 t$ t8 y7 A
' Z8 V. d9 |1 J% }+ M9 @6 l: M
無全白喇,底色比較白既好似有.....7 q. `2 |+ A9 t% ]6 s& ]" `
不過唔係全白大家鍾唔鍾意先﹖

個款都幾好喎

個BRA真係好靚呀~~~

好漂亮的内衣啊

[quote]原帖由 luoluozyf 於 2011-7-9 15:05 發表   
( M9 E, q5 P- l+ ~6 k+ @: U4 _8 k, D# u5 l" ^
; a, @1 q4 a2 D- j0 ]$ ~' v, i
大家點解覺得漂亮呢﹖
( V3 Z( A. `0 J; M
/ w) J: f, p" `3 D. {2 ]1 z) @[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-7-10 04:08 編輯 ]

我也想有個妹呀~~

幾時有下一part 好想睇多d