嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底0 c+ Y3 H6 r! T9 n$ H" A
儲儲下都過百條啦~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

恐怖//

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-7-5 01:34 發表   
: P5 M8 \7 a2 g4 [ 恐怖//
& [% Z, j5 M% ~$ u
.......=_=......

一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, Hello Kitty, 儍豹咁, 好 cute, 有 hipster 款, 有 t-back, 有 strings, 有 booty shorts, 有 lace 咁, 就算唔著淨係攞嚟睇都好開心. 好鐘意前面嗰朵花. 你話做女仔幾好. 唔緊要, 男仔做 CD 都好開心架, 有 knicker 著, 唔駛日日著住條白色菊花牌., u* e. ^% y5 c# F6 p

n8 X- O+ k) {7 Q$ M[ 本帖最後由 Daisy 於 2011-7-5 02:00 編輯 ]

I have more than 30+.
7 G. R/ U7 Z% V* V/ h/ s. {8 M  s7 k8 E4 x. M* T2 U
one for every day in a month

除了, e0 j. D8 T( c& n8 v% ^2 V
恐怖,就是羨慕" y9 R7 P+ q" M% h0 ^# O  n# q

" c4 K* V& U( e* J# I- Qso sad

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-5 01:39 發表   2 s) X  e! t# Z; _  K% Q. j
一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, H ...
4 U" ~6 U* T- m" h1 C
我都係咁話一D都唔恐怖~~
7 J. i6 Y" @. E我鐘意D勁可愛少女個D款
- [) @, s1 i  d/ O7 ]* I. C' C$ o不過我有D著過有D冇著

女底底 幾時都係最多款式可以揀

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2011-7-5 11:18 發表   . Y! K* U, X) W& G: n3 s/ y
女底底 幾時都係最多款式可以揀
( b  g( Z  E$ W( }, W, N8 f
係呀~~
5 C+ ?* b' E' j( V( s! v! r/ g硬係買唔完咁囉~~

我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-7-5 15:12 發表   
$ V3 Z  r- m  z' L/ H" H" y我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。
+ A  t0 y. w- ^$ q/ j* x又唔好話哲墮,只係你環境唔能夠許可你儲起姐

買咁多做什麼~~?
' k1 R0 ]/ ~" C; i買幾條著舊就掉~~
7 }3 x% n7 M& k7 Y8 q# K又再買囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-7-5 16:20 發表   " g( _+ j' A; i- E* ]4 S
買咁多做什麼~~? : M6 J" f, o. i3 Z4 ~+ H4 `
買幾條著舊就掉~~
& `/ q# U. A# D: Z0 R" e9 J又再買囉~~  
0 v1 v; R0 d2 D( v, G儲多D自己鐘意o既款式呀媽

我只愛絲襪,但吾係好多乍,因為吾方便收藏。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

衫就兩個皮喼都放唔晒、底底就唔多 : `$ h5 K) d+ W. m8 W
內衣底褲着響入面、又睇唔到
  N1 k( m$ B4 ]. i& \1 v就咁着底底又唔想見倒JJ、點都會看條短裙遮住
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2011-7-5 01:32 發表   % }/ ]/ J9 p9 x/ F# A! a' d
在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底  S. j" J8 l6 e2 W% Y
儲儲下都過百條啦~~
1 @+ z7 K9 V5 F- C3 T  R, L" R1 Q
2 R: g9 Y! j* `' \. u9 V- N; @2 ?9 {4 ^0 m3 F
我諗我都有30幾條

我都有過百條

我就bar set多

絲襪有幾百對,衫同底底就有兩三喼,鞋就有成十對 ~

我就無咁多, 鍾意襪褲, 有10幾對!