嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 4)

妹妹內衣 (part 4)

我回來了
: b& w" |4 J5 E' ?% U今次特別少少
6 e6 d3 R4 _& O因為今晚最細個妹有朋友上黎過夜沖涼
/ [' p, a3 K& ~2 J. z所以又有正野同大家分享
4 s1 y" r9 B% T3 [# ~, b
- Q& {8 N4 h8 c5 M8 d' w' I同以前一樣% C) y; w: S, C& O. S
估中以下問題or俾意見答案就會加相
( j7 D  `* L2 z2 A: b! p, X, I) y" K4 ^/ h: b( _

# S- k* [* @: R1. bra size係?
5 r9 z4 z+ y2 o6 ?  R. \2 n9 o3 M# x2. 鍾我個妹定佢朋友d內衣多d呢?
0 y8 z/ V) W0 P& ]

" t* s4 W1 C2 {* m) s1 N, t[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-7-23 00:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係咪75A呀??

32A?
7 M/ R; i- U2 ^4 ~4 D你呀妹個D好好多~~~

應該係32A哇

Bar32 A, M, r( ^; R" O, g9 L/ I5 W
Good photo !!

引用:
原帖由 jayjay05385 於 2011-7-23 08:13 發表   " d6 U. x! Y' [2 \( n) x
32A?0 }- u* B3 p! d
你呀妹個D好好多~~~
8 G5 r8 G# U8 [& \3 j  t9 j6 C' S1 X  \
6 ^3 L3 t% }' z7 \  R' [: G; ~
點解咁講﹖

我估34b" T$ U2 s2 |2 `8 a$ I  |' ~
32a大細啦
0 M$ I  b9 j! ^# H! _$ i' e( N# e8 ~個款都ok喎

32A / 75A 都係錯~~~~~~

好正呀 !!!!32b???4 U% I. F3 X% V  H/ V: d7 R
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦

系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?

30A??
4 D, W" L% [  @# {$ u! K+ {條底好細路仔feel..

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-7-24 02:29 發表   
& w! @9 [# _' G7 b3 l- ]好正呀 !!!!32b???" c+ ~# ?1 D3 J
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦
- b/ [% N3 f5 |
認同

引用:
原帖由 jason@@ 於 2011-7-26 11:06 發表   " _' g5 B& ]8 w0 k! s2 @! u0 Y
系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?
. p# r% C7 M4 f9 |5 }9 r2 G$ \
直頭係

師兄易搵機會入手MA?

I like allll...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-23 12:20 發表   
( ?+ |  ~+ B# B9 M5 |我估34b
* I$ y8 [+ _; U5 c  u: C32a大細啦1 V  b3 t8 `" h! e
個款都ok喎
- f& C% T) F/ f. n( \7 E9 D7 D: `

$ _) A( ]- y% g
" I4 W% l5 X- C2 K$ S- ~的確係34B
, D6 x; l7 r6 `0 T; W8 M同我大妹一樣~~~

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-7-27 00:30 發表   
2 F8 J2 l! H) O  A- _4 k師兄易搵機會入手MA?
* [! h9 ^# K# x' C, T/ c
% H% f* t8 D3 v+ z
入手做d咩先?

期待你既part 5!

32B咁上下啦?

你呀妹著MELODY@@