嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[出售] 13cm 白色高跟鞋 43 (歐洲碼﹐偏大個半碼﹐44.5碼左右)

[出售] 13cm 白色高跟鞋 43 (歐洲碼﹐偏大個半碼﹐44.5碼左右)

開口深度: 淺口(7cm以下)
    鞋頭: 尖頭
    跟高: 超高跟(大於8cm)
    鞋跟形狀: 細跟
    品牌: 其它國內品牌
    顏色分類: 白色
    尺碼: 36 37 38 39 40 41 42 43 44
    流行元素: 淺口
    價格區間: 101-200元
    圖案: 純色
    風格: 甜美淑女

剛由淘寶購入﹐平時著開 44碼﹐不過店主謝此鞋为欧洲版,鞋码偏大;正常情况建议减一码,脚宽脚肥按平时码

所以買了 43碼 =_=‘ 點知著左﹐足足多大一個碼..... U_U'﹐

即係話足足大兩個碼..... 這對鞋應該係 45碼 =_=’

左邊鞋頭有少少瑕疵 U_U‘ 到貨已經係咁

只試穿一次

烏溪沙站交收 $110
大圍至馬安山站 $120

有興趣朋友留言 / PM ﹐感謝感謝

紅色果對已經係 44﹐ 白色﹐你話大得誇左D >__<

加多左一張﹐穿後的空位﹐通常平時穿開 44﹐好 FIT﹐呢對就突咁多位 >_< 店主真係..........

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
對鞋好靚ar, 不過可惜小妹著開39...............

高過頭
著唔到

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-7-23 11:52 發表   
對鞋好靚ar, 不過可惜小妹著開39...............
買了一對紅色11cm , 這對好正﹐初次穿上高跟鞋﹐感覺好滿足

呢對除左大之外﹐多左 2cm 好難頂 >_< 睇來 11cm 係現時極限

妹妹妳就好啦﹐39 易買鞋好多

其實我都有興趣嘅!
可惜我著40號, 加上太高跟啦, 根本著唔到出街!
希望你可以搵到有心人啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-7-24 00:03 發表   
其實我都有興趣嘅!
可惜我著40號, 加上太高跟啦, 根本著唔到出街!
希望你可以搵到有心人啦!
好啊 ^^ 係啊﹐隻色我 like 可惜真係大對左 >_< 我諗加鞋墊﹐幫助不大﹐還有 13cm 都真係幾難行路 @@

引用:
原帖由 cocolee608 於 2011-7-24 00:38 發表 ??

好啊 ^^ 係啊﹐隻色我 like 可惜真係大對左 >_< 我諗加鞋墊﹐幫助不大﹐還有 13cm 都真係幾難行路 @@
唔止難行!出到街一定比人望!到時仲易穿煲!

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-7-24 09:29 發表   

唔止難行!出到街一定比人望!到時仲易穿煲!
嘻嘻唔又係﹐男士身高在加多五吋 @@ 一定成為焦點呢 @@

平時著開45 or 46碼唔知會唔會鬆呢?

你好啊﹐我係賣家﹐因為原本 LOGIN A/C 忘記左個 安全提示﹐ADMIN 還未出現 ﹐唔知幾時先 LOGIN 到﹐所以 PM 我收唔到呢

我平時著開 43/ 44 波鞋﹐ 43就會緊左D﹐44 就有少少 鬆﹐著左襪OK﹐你睇番我影張相﹐大約可知有幾多空位﹐我足長接近 28cm

呢對鞋﹐大約大兩個碼 (即係 43 + 2) ﹐鞋頭到鞋尾為約 29.5cm  ﹐因為係尖頭的關係所以腳比較寬都要留意呢﹐若果你可以過來馬鞍呢邊﹐可以試左先都買﹐都冇問題的

SOLD 多謝多謝

43號對我黎講都算大.