嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次買絲襪 ^^

第一次買絲襪 ^^

嘻嘻﹐唔計上網買﹐實戰都係第一次係﹐係百佳買左二對黑﹐二對肉色 30D
- _# x& d1 b6 ?6 O& V# X( u7 K9 C0 c% U( q4 w7 ~! @6 n# A
不過free size 真係細左D >_<
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
加油ar, 姊妹下次試下去女人街買la

終於有人生的第一次喇
3 j" v8 r+ ?8 g: U  k- a. E
0 d  E" }; z$ X% R% y

加油啊!買下買下就習慣了。只要你著上對腳,享受到那份柔軟絲滑的感受,就算買絲襪是再難難的事,你也會勇往直前。其實,條街咁多人著絲襪,點解因為我是男人,就唔比買?唔比著?

我第一次都係百佳,跟坐去watsons,跟住街邊檔,跟住去埋絲襪店....係唔敢去大型百貨公司

引用:
原帖由 pauline2268 於 2011-7-25 14:53 發表   
5 R8 b% b! y7 w我第一次都係百佳,跟坐去watsons,跟住街邊檔,跟住去埋絲襪店....係唔敢去大型百貨公司
% P/ k9 \# p. n3 V) r  A7 F3 f' [& f2 Y1 ~% \) E% t

. _6 s  L, ~% ^我都係( E' i4 `% D9 B. h  {- C
不過冇去大型百貨公司1 v7 D+ e# n; ?
因為我覺得好貴

嗯~加油唷!!

去本地大百貨公司都唔係好貴、日本百貨公司就貴、
# R4 u" U2 N, ~1 t日本牌子去葵涌廣場買
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-7-25 08:50 發表   & V* e! ]1 N+ r
加油ar, 姊妹下次試下去女人街買la
& b+ ]1 M/ o% I3 A1 g. V
% y* p5 }4 _- [, o
嘻嘻﹐好啊 ^^ 下次試下去望望先 :)
+ h2 a2 Z; A, G3 p% q* l; W' \# `; @8 P5 L
我會加油﹐多謝妹妹

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-25 17:18 發表   . {0 m, u3 ^9 `
- o9 U8 Y! ?7 k- |5 H8 A
" a$ m- W5 `3 P# p

1 Q8 C5 U6 g) G7 ]; _- F我都係/ [% @) N5 _& a/ n3 {# g/ u6 s
不過冇去大型百貨公司
" o- T" O* b# y! T因為我覺得好貴
0 s% h% C! V7 z' V5 `8 p. V( f! U# Z6 [! J/ M' i
乜屈人 都有得賣GA @@ 唔知係唔係要大家D 先有呢﹐我見萬寧都冇乜﹐超市就冇乜得選擇5 h) ~' H# p2 {2 H- s
' y- Q! a0 Q$ f
行過千色﹐西田﹐D價都幾貴﹐最平都70以上 @@

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-7-25 20:15 發表   : g, t* g5 i& h" s
去本地大百貨公司都唔係好貴、日本百貨公司就貴、
; }' u0 ]' v* L6 Y) E: G日本牌子去葵涌廣場買
1 ~/ M. ^/ U2 E2 r" P' y9 ~
) R9 U: p/ q) }3 M2 f/ U唔知先施永安果D貴唔貴呢﹐SOGO﹐一田﹐千色果個都唔平 @@ 下下得百。。。。
  u5 t+ Q7 s6 J" d4 j% O$ z" t- C7 U4 G1 H' r/ T/ D5 b
葵涌廣場﹐唔知乜野價位呢 ^^

我第一次去買絲襪的時候超級緊張~一直到現在我都還印象深刻!

街檔買會方便啲。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 judy 於 2011-7-25 21:10 發表   
2 ]4 ~0 x. ]; X% A我第一次去買絲襪的時候超級緊張~一直到現在我都還印象深刻!
3 a6 m8 \* d; w$ T1 ~& q
4 d* i% w' D$ Q  ?3 F. X  I嘻嘻﹐因為還買了牛奶﹐食物等等﹐所以感覺比較自然﹐只買絲襪 感覺會怪一點呢

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2011-7-25 23:04 發表   
, W- s$ H5 i+ v" w' A% {: a% u街檔買會方便啲。
5 I% O" j$ U. G5 D  }9 @( v" `7 @

; P4 J; P- H" E3 p都對 ^^

引用:
原帖由 cocolee608 於 2011-7-25 20:36 發表   / ]* y0 m# w4 J- t( \) y; f

% f/ K/ t$ O3 {- j  k/ A, ~9 A# i0 v# ?7 O' C/ E
唔知先施永安果D貴唔貴呢﹐SOGO﹐一田﹐千色果個都唔平 @@ 下下得百。。。。8 {: g4 K1 A- t: ]3 C( D2 _7 F

- C; b. u6 g; }: \# Z' i葵涌廣場﹐唔知乜野價位呢 ^^
2 i1 N3 I# }9 |' V9 x$ v

/ L/ [  J9 I1 o. _+ }  I" _妳住邊頭ga? 香港去中環, 九龍去尖沙咀, 新界南去葵涌廣場! 其實Sogo係貴d, 但係一般質素及牌子, 並非間間街舖均有的! 加油啊!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

點解要去百佳買

葵涌廣場地下有檔專賣日本絲襪、D姐姐好好人、少人時會解釋俾你知邊款有光澤、邊款係壓力襪6 d  S" [, G4 @9 d2 @  l

' \$ E- m* ]8 Z% B. |" C8 [6 s估唔到百佳而家高級左、+幾年前D貨仲哀過去街市買
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 CECI 於 2011-7-26 00:48 發表   
  [0 z( z4 Y* b8 k. j# j0 B7 |; k5 y/ b) K# j
  E( P0 B5 F: B) {
妳住邊頭ga? 香港去中環, 九龍去尖沙咀, 新界南去葵涌廣場! 其實Sogo係貴d, 但係一般質素及牌子, 並非間間街舖均有的! 加油啊!!!
8 F" D# b, `5 q( }7 d8 A& {; A: g! e0 S( {- X# y9 E# I) M! X8 m
$ B8 y5 ?0 J9 m1 F
thxthx ceci
* w6 {9 ~/ x! K- B, d+ F5 J) B我住馬鞍山GA ^^ 找時間去葵涌廣場遊一遊﹐現在買果D多係淘寶 ^^ 呢次試下超市, 30D 黑同肉色都幾好穿﹐不過我成 175cm 高 @@ 均碼有少少勉強

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-7-26 02:46 發表   
+ U% f! k$ i+ V' S# g, u葵涌廣場地下有檔專賣日本絲襪、D姐姐好好人、少人時會解釋俾你知邊款有光澤、邊款係壓力襪
/ ?. z0 Z3 n9 s8 c4 y; A; h- @- k
; Z5 q4 a! F7 @9 C估唔到百佳而家高級左、+幾年前D貨仲哀過去街市買
! s  `% g# Z( [6 D8 w+ ~
, o: ~" K$ B' ~; `9 A) I
明白明白﹐多謝講解 ^^
7 @! Q9 w+ o# B/ x  Q& I( t! T* \# e2 d2 W$ O+ B2 |4 \& o
哈哈﹐百佳呢隻 34.9 兩對﹐都幾好空﹐不過我 175cm 均碼對於我來講就勉強左DD ^^ 唔知葵涌廣場果間D 絲 有冇 XL,我見網上面D資料 170cm 都穿XL﹐160以上就L﹐唔知有冇錯呢 @@ 請指教﹐感謝感謝

最近訪問的版塊