嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

dedededededed

dedededededed

dedededdedededededede
# p, ?8 c. |$ m
8 F. q0 |2 Q9 v' ?* g  Q# z  N[ 本帖最後由 hellotom 於 2011-8-6 22:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意咗又可以點呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 22:56 發表   9 @: f( h  q/ e9 N' p  N
中意咗又可以點呢?
! Q: a! O& H4 n( U但唔知點先可以認識佢

咪試下發短消息俾佢問下
唔鍾意女人。只鍾意女仔

寶寶兒系一個好可愛既女仔^^

引用:
原帖由 Yumi 於 2011-8-5 23:27 發表   ! V* o3 J1 v3 u  I
寶寶兒系一個好可愛既女仔^^
/ F7 _/ G6 S/ \; d6 C
2 x! W1 }$ g  ~0 X
其實 who is 寶寶兒呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 23:47 發表   
  o( O. e1 C% m" I8 Q' N' j8 v; |- |5 T- X# v/ X
  [  q7 X  N: x+ F2 e: V% X$ T
其實 who is 寶寶兒呢?
% _. L) e6 X; ~" c  z* ^8 D' t: Z. i" W
攪到我也想知是誰= =

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-6 01:00 發表   ; ]  F  F# m  u4 T

7 q8 A* X! M9 f' K; S
" S# {6 F5 B' }) z攪到我也想知是誰= =
" Z8 B$ `2 p2 d% phttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1

佢無覆我><><

佢都幾可愛嘅

樓主是不是需要接受少少心理輔導.......- y' B3 L( _+ G: @6 N
$ Y2 r$ ^. Q% }9 A, O7 A5 y: o
你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?5 Z3 E0 ?; U7 h7 Z  z, ~

, o* j! K4 k( Q' h  O. R" d你也要照顧一下對方感受啊

其實各花入各眼啦.....努力啦
膠手套是我平常的生活衣式

引用:
原帖由 West 於 2011-8-6 01:21 發表   + u  ]4 B# s, d; S0 L! L5 ?

1 }# e8 e6 G* bhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1
4 f2 P* l( v$ u+ Y  A. n
  a2 u7 o& D: _0 w# w
哦~
: J+ \. r3 \. D8 M) P完來是她~
  q) c8 X8 A! z一向沒有看大家的名說~
8 n  O  r; Q$ |0 A; u& c: K# [今天還是改改這習慣好了

呵呵
7 _: ^$ e1 u, }1 M喜歡就告訴她吧

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-8-6 11:12 發表   " l, w5 y' |, `5 \) \0 C3 U
樓主是不是需要接受少少心理輔導.......
9 q2 @( U1 Z) C; U+ k0 E9 i# @
& i; G4 n9 O, ^; z你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?
3 P& t7 H2 d1 e$ f% c, B8 @0 w9 F/ D1 V0 `
你也要照顧一下對方感受啊
* W& r; |! E* P" x. u' T
1 l; \9 X) z- O  ~0 E
鍾意唔一定係愛、係人都鍾意靚嘅野、有好多CD我都好鍾意
唔鍾意女人。只鍾意女仔