嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

1 X8 I  F, d3 @
& Q1 R* u! M! o$ X. X, @8 J- a3 f[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   
4 m, k9 l4 v& d4 y' q6 w; G真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
9 q& T0 N6 @0 `/ R) ~但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 1 M6 T; K9 L+ H5 U: P' p
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
* J" r2 A. z- I3 k9 M' |
+ J; X3 I2 |/ J) O& x如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、( v# L2 M; L( A  i/ N! Y
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?  h, q) ?7 I& C! b1 h) L! l
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd / W# W+ ?) o/ F1 ^
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..! o, Z; q6 V; v, A0 e
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
/ h) B$ C; V9 X( l. I7 R5 e+ d) }4 y- }8 a
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
) r# S: Z! @# l: D6 g其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..$ W. a, c: }7 w3 L  t
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))
6 S2 d8 N: s. W
5 q3 j8 W6 c6 @) ]; f/ G5 H3 u( u* S個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,
7 g; ]7 a1 E) i" f# M但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   
3 |( V9 C0 P, T/ v其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
( u7 d) a# @9 d9 p& Y6 y, q我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
8 v6 F% _4 A/ U3 `# N! g1 P但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..) Q' D% R6 k# A$ b% t
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔$ e! u$ [1 w/ ?( r6 O) b! o7 E
) ]: N5 X+ g# D. m- z/ k6 W
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
7 U7 \$ V& o# k4 }; p其中有 ...
' b  a; C3 O% X4 K5 ~. W
. O2 H! y$ }4 |* n! i% p& O
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
! u2 n5 m  u) h, C8 E但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
. h8 h7 L/ k* s, D  B; s連做任何事都有難度
8 u, E" S* W" S2 L& d5 _! P
  L+ Q6 S' }, J6 O( ^: r2 i
你係靚既 男女 都有人 “關心” " q7 b! |- G0 _( \# u% y
相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
% x' F( s3 Z3 ^* N& PCD唔洗来月经 女仔就要
, q' C$ S9 `" F) {2 u- `其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   
% B1 L! J0 `1 e) q( l而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...! Q& B% C! S. J* m" f  e# B

( M8 V) P7 \7 X5 C2 _" Z如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、; S  J4 ]+ `/ k2 A+ t" L' N
轉換心情係最大嘅好處
9 w0 ^! a# o0 E; D! g# t

; z2 i+ i5 O3 L完全認同ar~

CD有CD既好處
+ c- }# {) @6 Q! w0 X女仔有女仔既好處
7 u. b) j# s& u5 v0 H不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:: l( l: n' L: F
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!6 s5 P5 m/ X4 W. i. s2 I
著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
. U8 P3 b( O" L不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !5 h+ R4 M% K: P9 ^
8 F" S5 t, N2 C# M% n1 E
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,( k0 h- I9 B  V# N; z1 p
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.% {  y  f0 |: Q+ u2 E6 [
自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
4 u0 c4 T$ m$ ?+ p9 f$ ?( I  [做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
. o6 j' C2 d/ ~6 L- W4 |就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.& y& z( }2 Q. P+ I) V+ m, T" u
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
' `6 ^; G5 [! {/ P6 W做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
3 j  t4 n& e8 ?$ Q3 g% g不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
) G9 G8 N$ m5 v5 U1 {/ g3 o4 w  A5 N% ~8 j5 U$ N
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
0 n4 d; [& p. K但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
, {, h; C6 d3 ?+ o( U1 M( U自 ...
. O3 S: Y5 a7 F3 `$ T可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
  F: b% h% [9 [% N做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追' ^0 T" b, u0 N* p) J, M
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
! E, {- o! F/ E! j. P6 C2 p
# d( C5 |( Z3 Z2 d- a我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,9 {5 h, J; B" l! ?0 O
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.8 e9 [# o* t/ M( }0 m( O3 m
自 ...
- c# P0 b+ ]$ Z0 v/ E' m
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   
% u" M& Y) K: Y/ N1 [9 l* j+ B我CD有一個好簡單o既理由:
2 U0 O# [; p, g' i女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
  H+ i* M$ ~: n$ e2 E著女裝真係舒服D架
- A# T- j' D+ Z  D6 t2 J
0 _4 Y' w) J/ j% ?  U而且款式同選擇多好多...% h% }% Q  s# V  @' ?' y
Enjoy Shopping...
/ v! \& N7 I9 ?6 q% D2 h
1 }8 k( [; f/ i4 S) d1 }

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓