嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴,
+ q2 _4 j& X# B' r* ~" A5 V4 {我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
; J/ T8 x3 r, C1 z% c) t2 |雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...9 V( U* }5 x4 ~7 h

* f7 e& Q5 `3 E% f6 _3 j依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
& ~" H* k( c9 C! L, v# [我都搵左好耐& e+ |2 H! X+ |# H$ n
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
$ U+ a0 L, p! {- V0 L! j1 eAll are yours or u took photo at shop?
. O. L$ [8 H0 v
9 @* k1 t4 o* f2 E* E唔係呀, 係我個collection 嚟架) q8 j' [! A& h1 e
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
4 v. F6 I; r4 L& Q* l2 A7 ~6 Y居然有咁大SIZE既鞋
+ d+ l- \5 X0 @* h' N我都搵左好耐7 T& y/ ~3 r! E- o$ f
都搵唔到~~
% x4 W  r% x/ o
8 C2 B8 o2 t  b# |
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
. d8 O( o/ y/ U- ?; M: I8 T8 c! y我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   2 R5 @; i3 K# E5 D2 w$ p4 D
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
4 u3 b9 H3 v- @8 J, x1 j" n
9 d( c0 q. [) G  a' o大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
( c* j. J$ a( T: U$ N" w
$ z, j; y% l8 v, I/ `+ o8 ^6 s. q# A! @$ C0 x! O5 q$ l
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
4 R' N4 _. f3 Z9 k我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
# F( Z1 e0 c( e5 }( i

. z, J" }8 W& j- X9 }% I9 ]' I1 g$ j' `! S! J% k
係呀$ G) x  X9 M) ?- K4 }. ^+ ?
咁邊度有得賣呀?+ k* d* N, N& }, W! Z
款又多唔多?
/ ~( g& Z7 ~' |# o/ [貴唔貴呀?
& w) x9 o, G6 Q0 ~我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   ' p: B2 w5 O) z; ?. i8 L7 M

2 P7 U- I& [% e
4 m) L. i  A7 O+ N  a5 C+ E6 W" w& D4 D3 N2 S
係呀0 \6 {1 N$ L/ V- r/ T
咁邊度有得賣呀?. u$ N3 y, a/ i4 T3 I! c
款又多唔多?; R; \1 H, f* x. `( ?' |
貴唔貴呀?
6 L, h; |" s) t2 X/ D我都想買對
; G; x. G; F5 B* o' I7 d
( Z" k% n  H; h去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
4 a& S# z) ^! m: `3 P% _$ A不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   + T, O, w. d6 n( H

% \' {# X( |4 o
7 ]& B$ x% Y$ C9 k2 P3 X去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
5 e& Q3 R; {4 Y! k不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
! e+ {$ E$ m, i7 s6 P
1 e6 }# h3 m7 G
$ ^3 `- y( Y0 t) i8 ]) b" `7 Z
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   ) m: R' D  ?% V& u/ W" I! B4 k- m
/ T0 E4 N0 Y8 X% b& j: D

+ Q7 ~$ b" I# D7 T  f
* E( i, \, g; G3 N% t- U我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
. t  l/ I  p0 A1 q! f6 m) O
1 h" l2 N+ Y) w2 V8 n
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配