嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

注射女性荷爾蒙一年結果....好靚女

注射女性荷爾蒙一年結果....好靚女

http://www.youtube.com/watch?v=hlk3nNya93M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
講明MTF啦..佢應該都有做埋面部女性化手術的,即係整容啦~加埋化妝..
$ t. [/ z0 a9 l5 Q. k5 I效果都唔錯啦~
果凍好開心見到大家哦~~

佢 d 肌肉咁快就唔見晒??

引用:
原帖由 apple姐姐 於 2011-8-25 17:51 發表   1 x9 b  f2 F1 ]' V: {& l
佢 d 肌肉咁快就唔見晒??
; k8 F$ W- K5 I9 [% `0 U# c
我唸佢做埋抽脂..
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 shanaslala 於 2011-8-25 17:53 發表   & q4 I- x& V8 S' Y9 n7 p' X
+ M+ u9 E+ j2 b6 b1 p5 u7 v( P3 P% ?
我唸佢做埋抽脂..
+ X% j+ l. c. @& v
如果係一定用左好多錢

打一年針之後真係會有好大變化
6 G' E5 J- q+ y3 qd 肌肉會唔見0 ^5 J/ z4 r) |* f/ C
皮膚變得光滑
  c3 c" d( k- t# k+ s2 C但最難係個喉硋同聲線
唔鍾意女人。只鍾意女仔

the boy change to girl?

D雞肉真係明顯無曬..
' C8 t3 f& R- Z% g+ B0 [' o我都想要少D肌肉同變白

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-25 20:27 發表   + E( H7 ~5 w3 W5 M- y3 t5 C" @( g
打一年針之後真係會有好大變化
& H: P, L# b: N" `d 肌肉會唔見' ~7 }" C4 G5 l, i
皮膚變得光滑
6 Q6 w) J2 B1 M; k7 O! k1 _但最難係個喉硋同聲線
6 X* x6 I& o4 ~5 K, x0 S' I3 y打針吸收是食藥的兩倍~~打針不太傷肝腎~~7 {- {* d( ~  a6 f, K
喉核是不會縮的~~但有磨喉核手術~~( S! T! k( E: q1 L# t2 f
聲線係可以練習成功的~~也有聲帶拉緊手術~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘩..變化真係好大..+ p7 a+ m) E" c0 s% X' h' d
由大隻佬變到好女仔,但如果係香港呢種身型都係叫大隻女..
) @, M& Z1 |4 R3 u外國就岩岩好fit 晒
1 y5 u0 {! J' }- x' F! _, z9 F7 s4 L; u9 j
但同樣係同食藥有副作用掛??  O" p" |0 \# }% x2 ?
如果係既話, 真係要小心第一步..
2 `0 h- E; \) y/ g6 @5 e" ]5 T8 P明自己想點先去做..
本sis叫奈奈姊!~

wa,,,,好難想像一年前後同一個人
' e: l" {/ y' S' q+ z7 j* w, n變化超太哦

小妹之前都睇過, 個變化真係好大ar~

一年睇黎佢都用左唔少錢

有好大變化

超神奇.距用咩牌子

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-8-25 23:31 發表   + f' j) p" c1 C; `

: ~- D" Y4 `% T6 G; s2 F- N打針吸收是食藥的兩倍~~打針不太傷肝腎~~# p8 m$ B$ `+ z* y
喉核是不會縮的~~但有磨喉核手術~~
' G$ F! C9 _5 u; B聲線係可以練習成功的~~也有聲帶拉緊手術~~
7 R! X; C4 ?! I: w# R' j9 s磨喉核手術...$ q1 A# ]7 {" e2 _# v8 b0 \
好恐怖= =

真係付出左好多好多5 L: |) {! H/ S$ g& Y
但要洗咁多錢既我都唔會做

我覺得唔係同一個人囉...

真的是太神奇了!真的是同一位嗎?

肯付出就得