嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日好舒服,但又好驚

今日好舒服,但又好驚

今日著左lace底底+特長m巾,好舒服呀~~但好怕比人發現,因為驚現出來~
覺得好的就按一下感謝吧~~

但今日咁熱,會唔會好焗呀

今日熱WOR,會唔會焗得滯呀?

32度著特長m巾

好似焗咗啲喎.............

我響冷氣地方工作的

特長m巾.是貼住jj還是貼住車底.

我時常都係咁,有時巾巾仲打孖用呢

我都係打孖用架,特長貼底+日用貼响jj位,超舒服,有時興奮起來仲可以打jj添

我都係打孖用架,特長貼底+日用貼响jj位,超舒服,有時興奮起來仲可以打jj添

what kind of lace pant.....

樓主係咪用好薄果d???

哇! 條lace底咪將成條m巾現晒出黎!?

唔好著咁緊的外褲, 就唔怕現巾的

引用:
原帖由 erica88 於 2011-8-29 14:23 發表   ( B) o; U1 I3 Y# b) E
今日著左lace底底+特長m巾,好舒服呀~~但好怕比人發現,因為驚現出來~
3 b4 L# a, r& W" A吾洗咁驚喎?. M0 b/ @, U* }" [& w0 v9 T
我用衛生帶+尿布,仲厚喇.............

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-9-1 15:46 發表   " q' c' q  r+ O0 q
$ @, V6 ~8 \/ O: q& V( S0 {" `著牛仔褲無咁易現形

引用:
原帖由 maria-ng 於 2011-9-1 21:11 發表   9 [/ H! X" Y! O7 j8 h

5 Q7 U) U0 Q* ]4 a5 }0 S吾洗咁驚喎?
5 a' H6 L  O0 F; H' ~我用衛生帶+尿布,仲厚喇.............
* I( u* N& N1 F有無俾人發現過?

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-9-1 15:46 發表   . x2 h& v9 R) V# p
  F/ J/ g+ T$ ^. @' r7 x著牛仔褲無咁易現形

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-9-1 21:16 發表   7 j8 t+ i' h6 ~
! Y# C+ K) u! L  I" H2 @
有無俾人發現過?
0 a. O& `% z$ @& n
肯定有,因為我用尿布/毛巾/產婦巾等墊在衛生帶上,至少有3cm厚,不過我吾後係生
, p8 x' L; e$ S就算見到我鴨住一大舊野都吾會出聲,幾十歲人人地只當你失禁用片啫

引用:
原帖由 maria-ng 於 2011-9-2 06:03 發表   ' [- g) {3 L$ f% m
2 X0 D# b% W, U9 Q- c0 b9 S& B$ T
肯定有,因為我用尿布/毛巾/產婦巾等墊在衛生帶上,至少有3cm厚,不過我吾後係生& u7 p$ P4 X4 u4 i/ k" u2 [; l
就算見到我鴨住一大舊野都吾會出聲,幾十歲人人地只當你失禁用片啫http://ff.mymaji.com/attachments/month_1109/20110902_00fb ...
) J9 t" ?1 t% y/ b4 p* z3 Z當時是男裝或女裝?