嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有冇諗過...

所需閱讀權限 1

大家有冇諗過...

買肚兜著呢? $ `+ E+ y4 X9 A; [* W% r9 i

( c; q$ S( y+ e不過香港唔多覺有售
# v5 z! b/ a) [9 l7 A( T2 @
7 [3 ^: W& y. O[ 本帖最後由 michelle666 於 2011-9-2 07:44 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
女人街好似有...自己都有件..再match埋條底底

未諗過ar, 不過都想試下

我覺得帶bra會開心d.............

俾你咁講完我都想試下著添~
果凍好開心見到大家哦~~

我有呀... 藍色, 不過好少玩... haha

我有一套,係連埋條t-back,最鐘意同旗袍一齊著

我都覺得帶bra會開心d~ 滿足感會大d啊

好多地方有啵
/ {8 ]0 O  D, z' H/ m' w9 qMK好多

我比較喜歡穿bar~會讓胸部看起來比較像女生!

等我減肥先再試∼

引用:
原帖由 cdgaga 於 2011-9-2 08:05 發表   & t+ L% I# O0 p! {
女人街好似有...自己都有件..再match埋條底底
9 b) q/ h: S0 r( T1 \7 w小妹搵唔到邊檔...
6 C& y: b2 M- i& b8 l
) J9 U2 ^, T8 [2 D
引用:
原帖由 little_tracy 於 2011-9-3 10:57 發表     c3 @: n8 {# p% a
我有呀... 藍色, 不過好少玩... haha
$ A% E. e/ |6 m9 r. `妳果件響邊買架?   N& q3 T0 \, L& N# Y8 l
1 ]$ H- |) ~) B7 H) W, D3 z
引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2011-9-3 22:39 發表   : @8 w. e$ S% R: W
我有一套,係連埋條t-back,最鐘意同旗袍一齊著
& f$ ?1 t/ n3 K3 C5 T
小妹正係想買旗袍, 肚兜, 做個古裝女, 再唔係, 肚兜可以外穿, 請問姐姐響邊買的?- X/ t1 ?8 y$ X. C# Q* q9 p3 S
. [7 b  V6 D$ ~' S0 `! ?. B' v: h
6 z: N7 D$ B" s9 G7 G1 f6 G
引用:
原帖由 !!S!! 於 2011-9-4 10:30 發表   ( M* k1 m9 o+ d# i# s
好多地方有啵; E0 }1 B( V/ c- J0 e
MK好多
, v3 Z; r  W% Y5 _. v可以講詳細d嗎...
" _6 M) k6 q3 B! w7 z8 j8 I/ P' K3 F* }6 i' _

女人街有得買; 如果著旗袍我入面一定會著件肚兜. 印象中就好似
) Q/ i# [7 `, C$ Q3 g* \唔貴.....