嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

全新日本絲襪 ~ 厚木(atsugi) , gunze, fukuske (福肋) 出售

全新日本絲襪 ~ 厚木(atsugi) , gunze, fukuske (福肋) 出售

厚木 atsugi

品牌 : 厚木 atsugi
編號 : atsugi001
售價 : $55

GUNZE

品牌 : gunze tunze
編號 : gunze001 閃絲

品牌 : gunze tunze
編號 : gunze002 閃絲

助福 fukuske

品牌 : 助福 fukuske 頂級 femozione
編號 : fukuske 002
售價 : $150

品牌 : 助福 fukuske 頂級 femozione
編號 : fukuske 003 (肉色)
售價 : $200

品牌 : 助福 fukuske Motesto 閃石
編號 : fukuske 001
售價 : $130

牌 : 助福 fukuske Motesto 閃石
編號 : fukuske 010
售價 : $130

品牌 : 助福 fukuske fing collection
編號 : fukuske 004 (90D)
售價 : $115

品牌 : 助福 fukuske fing collection
編號 : fukuske 005 (50D)
售價 : $115

編號 : fukuske 006
售價 : $90

編號 : fukuske 007 (70D)
售價 : $90

編號 : fukuske 008  
售價 : $110

編號 : fukuske 009 (70D)
售價 : $110

以上貨品全新﹐Made in japan
適合 160-175cm 穿著﹐高質量﹐耐用

福助 M-L 175cm 以下都可穿﹐因為佢地D碼都偏大﹐彈性好﹐除非腳太粗﹐唔係都適合的 ^^

滿 $300﹐減 $20 加送全新綿質手襪一對
滿 $500﹐減 $40 加送全新綿質手襪一對 (穿著絲襪時用﹐令絲襪更耐著)
滿 $1000 減 $100 加送全新綿質手襪兩對 (穿著絲襪時用﹐令絲襪更耐著)

少於 150 只限郵寄
滿 150 可面交﹐烏溪沙 /馬鞍山站
馬鐵沿線 ﹐大學站﹐沙田站 附加費 $20﹐其它地方另議
基於衛生問題﹐所以物品不設試穿﹐不設退換

感謝感謝

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
L-LL适合多高的人穿着?
180cm身高可以穿么?

引用:
原帖由 ayokawa 於 2011-9-6 09:12 發表   
L-LL适合多高的人穿着?
180cm身高可以穿么?
L-LL 適合 160-170 ﹐加上佢地係設計 俾女性﹐所以一般腳都不粗﹐我 175有D就剛剛好﹐有D就有D鬆動﹐但係 180 應該難D啦 @@ 要找歐美品牌 最大 SIZE (5號) 先得呢

福助 fukuske008 & 福助 fukuske009 呢兩對就應該冇問題﹐fukuske009 係大腿﹐所以OK的﹐福助 fukuske008 彈性大﹐但係彈行左D 花就會拉張左﹐不太靚呢﹐除非腳真係好幼 & 腳比例唔長﹐唔係日本絲襪對 180CM 身體應該唔得 LU

感谢!
个人比较喜欢gunze001、002的样式

我在网上也找不见大尺码的日本丝袜,郁闷···

引用:
原帖由 ayokawa 於 2011-9-6 13:21 發表   
感谢!
个人比较喜欢gunze001、002的样式

我在网上也找不见大尺码的日本丝袜,郁闷···
不用客氣﹐日本絲襪最大都係 160-170 L-LL﹐仲唔係好多款做呢個 size, 通常 10 個新款﹐只有 2-3 款有 L-LL

所以 180 高同日本絲襪真係冇緣 la

請問有賣厚的黑色絲襪嗎?
我比較想要買黑色的說!!!

引用:
原帖由 o810408 於 2011-10-11 22:48 發表   
請問有賣厚的黑色絲襪嗎?
我比較想要買黑色的說!!!
唔好意思﹐暫時末有 ^^

hi, still selling these?

請問係咪全新的?

都是很不错的啊

引用:
原帖由 kinlamhgjsle 於 2011-12-23 16:41 發表   
請問係咪全新的?
全 新 的

引用:
原帖由 13530386 於 2011-10-30 15:20 發表   
hi, still selling these?
yes, still selling