嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機. e. ~: h$ ~& q0 `
即刻就拎左出黎" S# r: t, K9 x8 D$ p+ `
呢個brand之前未見過7 T- S1 J( }- o% F$ I# R2 o* D
叫sixty eight  p: X7 o8 M! Z7 a  |9 Z
個款都幾好; O6 ^( L1 u- u! T# i

7 P0 U6 u- z9 G) K1 W
/ B2 j7 o# h' X" M0 E' t5 J睇開我post都知我有兩個妹8 }! K, J) _/ z+ M" v" @
大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
. e$ t; O1 {/ J8 a* \3 T% i4 ?, m估中加相4 u: K, b& n( G* F" T* i7 n

3 ]; f6 B" `  X8 A3 }) j. g; f" `# I8 k2 `# E( m: v0 s# E
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)5 P, v6 Y5 B8 a3 |1 l% I( ]
唔知大家有無興趣﹖* x5 t8 n, ~* C# u
要睇就要多d留言喇~~~. Y/ G% m% Z6 U2 y- A' e; ~4 N
5 I" \) n1 o" K: k  v& ^: y
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
1 r& X. X, Z1 N另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持  L6 k& B! M# G
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架 9 m( Z  S6 @) s( \5 n
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
5 [+ J/ F7 U" r$ g% z睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
' x  T9 M* q2 F6 K: {% t0 K5 o, P* o+ g. G% V

你個妹個胸都幾大
- T! b+ i9 T) m  F+ P, L/ m1 Y' j. t4 G  L9 T/ i9 ^/ U' V5 [
快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   
' B. P& u+ n) v* \我估係大妹; M. n) t0 t! J4 `4 A
另外我都想睇半截個d
3 i/ j7 Y* q$ ]8 x' X7 ?0 z. N* C9 X

& k- G) o0 z) j/ \點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表     z+ k( V! B4 d+ n: ?+ \' |
好靚呀, 連裡面都有花花架 $ L! s' \( M" L6 i  g9 n8 n
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
+ R! F& I& _. @- s5 v, l; ^睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
3 a/ B5 f7 F  x
3 v" B' ?/ E7 A+ z; v8 I' d% a& L4 Z0 z' N9 d- H! u; W9 t
鍾意個bra無得除bra帶??

: T1 u9 y1 ]" z$ g* `* P& p& R
等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra
( Q! B9 K2 o& l$ m2 `* t8 S% u! I: a3 a5 V+ ?
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
) ]/ g# P% W& E, ]5 s- N 3 k$ E3 U& v1 K8 K6 ^* d7 V5 a
等你好耐啦
8 k% \, f( J. t. ]  g  D4 Z. F4 C/ a; w7 D( B

+ x- A% f/ \, y多謝你一直支持呀~~~~  M$ W3 W* C4 e- Q& F& t) c2 G
今次呢set有咩意見﹖
% Q, Q9 [! W: X4 C3 y+ O! r4 {! K- x* [4 E" i9 k

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表     M  j; K, u8 v: x" ~5 T* P; ]
She didn't know?! Have you tried them on?
* Q7 V4 @/ [1 X7 ~1 K" `- c
  X3 B$ F7 N+ e: r6 l( u6 j
" B( L) C3 h+ W: a/ U$ B無try
- ~0 ?9 R4 F1 S8 `+ X) \不過拎左上手玩左一陣