嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
6 U6 D7 N8 u' c% R3 V即刻就拎左出黎
: M" m) Q- e1 A' v$ J呢個brand之前未見過
  B& L3 Y% P( V7 v叫sixty eight
1 t" l  O5 ~$ R& y4 }個款都幾好
# V; {, V% ], t# V5 K( c
$ x! p: l/ J0 \- t
* e1 b+ T( N. P/ ~# b& N9 P2 ^% G睇開我post都知我有兩個妹+ V1 X3 a+ K- X& E7 L& t
大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
5 Y1 y. ~7 a2 |4 [估中加相* D. p" M, Q2 q- Z. p0 J
2 j' f' }- `' K! j9 J8 m7 C. Z

1 ]% D% |/ k: x4 V$ G, r- K8 }+ L. J  aps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d). ^( s. L) q8 Y) ~
唔知大家有無興趣﹖; ]5 e) y* o( X& B
要睇就要多d留言喇~~~
5 H! n  c+ ~9 w) k4 d  l4 A8 K; y8 \- B( H  `; Z9 `
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
% `, j/ m( B4 c# s2 u% `: ^另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持3 {% E( k4 P8 O& Y7 u
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
( \2 ?0 s3 a, M1 e, A3 a) Z) F9 {9 o仲有好鍾意個bra無得除bra帶7 f- ^3 b9 M2 K' u- ?
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
/ H5 E& s1 n+ ~4 d2 U+ d6 [6 J6 A) F( H( e/ L/ o

你個妹個胸都幾大
3 y3 @! ~6 i* r( u, D
2 F" x: @5 n1 k: f+ c2 M2 l- U3 {快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   * S, [9 r* \! V1 Q+ L5 g: {7 p
我估係大妹; Y+ N5 y" M- ^; ~' o
另外我都想睇半截個d
* V/ Q- Y" \1 d

2 K9 @$ y  O% p& ~( i; {: l$ N) a- y7 ^
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   : u& U, p' l& {  h" D: Z
好靚呀, 連裡面都有花花架 & H  Q6 c: }4 Q4 J) {  z3 q8 @
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
" p4 b, B& A( T! ~睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
# z. h6 j6 `3 `% x
8 F) k' P4 p5 b
$ P* n9 h( ~0 X鍾意個bra無得除bra帶??

3 y' j, I5 ?+ M$ l  h! I等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra
2 Q) K9 v% ?7 G9 G0 C1 r0 h# S1 J
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
0 x" S* B, a2 w  x, H6 c
- r  T4 F- W- |% @; p7 s& M5 i; D等你好耐啦
4 J3 H5 F6 j$ g5 w7 C! K- J$ `+ l( o5 [5 x6 T' I$ V, t

( E. i6 E! H) b7 X1 F( `* o# h多謝你一直支持呀~~~~
. A( B% U, b6 f  }2 C- T6 b今次呢set有咩意見﹖
' g, |/ W$ r7 V, t4 K$ |! q5 @9 t- v9 Q" A& P5 y

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   $ Z6 y5 ]4 G$ a, x# J$ ?. W+ b
She didn't know?! Have you tried them on?
1 ~/ E- P/ p) }1 ?4 a5 t
" [5 e+ a$ q0 _# F# C  e

4 ~# ~) k- p0 O2 U無try
9 y7 F6 t' q8 p1 p; x% X; t4 M' Y不過拎左上手玩左一陣