嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
6 M+ j* D2 C* z5 Q1 j& Z3 y$ a1 E即刻就拎左出黎
- f- e; f7 `; a2 D; `呢個brand之前未見過' I; C; H8 N( K% j" R
叫sixty eight+ N! v5 _' D5 Q* t/ A7 Y! Y
個款都幾好2 B2 o  o% A* o# `5 T& c

x8 S) |0 C& V6 _; ~+ a- t
6 n! g2 c+ I8 o) P) g. ]; V4 o睇開我post都知我有兩個妹+ F0 C1 ^9 G' K4 h; |1 l. O& I
大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖  i8 `, Y$ E  ]( g
估中加相" s; l% g6 d/ V9 N

# q' ?2 t  D5 m; I/ {5 C  a5 [  @7 M6 x3 X* W
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
3 x& A3 ?. d: _7 _# A. L; ]唔知大家有無興趣﹖& Z& H5 t/ z7 T$ [! T
要睇就要多d留言喇~~~. `) ?% m% c- w

8 h, e0 K1 J7 B( ][ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
2 U: i, ~5 o% Z. \5 X另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持) k! o9 o* i3 }7 D; N; s: w
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
( a& r( J1 z2 k! t仲有好鍾意個bra無得除bra帶
% v3 @' B& J$ v/ ~睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
% O: g; U, W$ e6 G# B6 ~2 h, n/ ]& K/ N

你個妹個胸都幾大) d$ Z- t8 Z; d8 @; D0 p9 L

& O3 m4 N' q1 y( W6 h" r. X快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   
6 M8 j, ~5 J2 F我估係大妹7 y8 g/ G! H% ]5 j- A
另外我都想睇半截個d
2 \. r( L6 W4 \( K

: O, `8 }' Z; {/ D6 c% V- C( s2 M# z( b# L. W' f) f
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   ) b/ a+ v1 i9 ?  E! L) y  D
好靚呀, 連裡面都有花花架
  a5 w7 \' d: j8 t2 b( L' i仲有好鍾意個bra無得除bra帶
% j! |+ S8 X( F睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
$ w" V. e/ z; L* C4 E) Q# n
" f( n7 Z7 C- a, s' P: {
$ y' K# Q2 E$ g2 {5 E! \
鍾意個bra無得除bra帶??

% Z& {# Q2 h$ R/ t7 Z
等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra
/ J8 Q& C2 |0 o5 t6 Q( l8 Q0 i3 J! I
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
3 `! G% \$ i: x% u: C. y/ X1 I) u. n9 V $ v+ S) h1 ~& f# U6 U
等你好耐啦
/ X- ~" D, k( Y% b/ H# o. c

# b  A) G) S4 _, `: q0 B/ m, T2 m! f) A% C
多謝你一直支持呀~~~~; r6 @" W) c( O* Z
今次呢set有咩意見﹖
$ Z: e" [2 G. M, g% h) P3 z) U2 j1 Q* a+ n/ v* C  z. o' G

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   
" U+ x  m% u0 XShe didn't know?! Have you tried them on?
; g: r. V; M) b
* m. v- v. Q2 l, ~( ~9 O% M3 S
# \: |9 @+ ?6 S
無try
( O0 K  m+ t) x' I/ M; p不過拎左上手玩左一陣