嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
除非很像
7 ^6 B+ X2 E! l9 P" I不然會被趕出店吧

係咪睇左今日爽爽報道有感而發?

引用:
原帖由 aliceman 於 2011-10-10 19:23 發表   
# q0 ]# ]2 _& a係咪睇左今日爽爽報道有感而發?
! @9 `8 m5 `5 V+ R2 u! t& O  q' G3 N5 |
今日爽報講咩?

呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客.....0 H" _1 u- {( w( v5 o

" v  w! S) ~: h4 [/ [% U9 w2 W, x細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 19:45 發表   
3 E4 @% f4 L6 G! f
; ~; j% T' F0 L3 O$ a
# |! p% m5 |  h; m今日爽報講咩?
! _" `  Y$ @2 p6 W) K+ ~* G5 A
! \) y5 R* M6 U) K! }: U$ j心心職員在少女試Bra 時突然拉開布簾又無合理解釋...
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-10-10 21:06 發表   
5 \0 V; S1 B  E! r; c' a呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客.....1 t6 ]8 ?* w8 |

; @( `, @, u0 j" }1 O$ s- J細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....
$ I8 P" D3 x& t% C! U. F4 L
7 |3 {- n% v2 v- \! t
安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-10-10 21:31 發表     ^1 {4 t5 h: w% T
: j7 k3 b- m3 P4 y& ?2 m

0 W! i& o* i; \6 J6 ]安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
+ A7 r$ i: G. P/ ?' \; R0 \6 q6 x$ R. Z: y2 g
你試過, 所以咁肯定?

試bra就唔會lu, 不過小妹每次都係講咗尺寸之後再慢慢揀

會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   1 m1 h& `0 ]! L
會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過
, [" f8 Q1 R( W6 U/ `
7 p' U) u# T( Z+ g3 z0 ~9 |
你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 17:52 發表   
0 B1 i5 t6 P" {  ?. B有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
( X$ y0 C, _5 H
哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........

同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 01:15 發表   0 ]1 ~- j- w# [3 f% T6 m" z$ f

' m$ p4 O4 R3 S4 b0 D  u3 f) B8 b: C1 Z" B% C% f8 h
你試過, 所以咁肯定?
* `* ]9 J5 {& b9 k. E

9 \' Z' ?8 j5 `# D& ?0 j7 b9 w無錯,只要事前你肯問,她會自行判斷得還是唔得。唔得咪禮貌講句唔好意思才走。千萬不要強求。有時今日得唔代表明日得,隨缘啦。

引用:
原帖由 紫燄 於 2011-10-11 20:12 發表   * j- V3 J# p$ D
同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用
; h" e4 l% F. j8 D3 C
咁又唔係,好多push up bra, oil pad bra實際AAA(在65-70下圍)~AA(在70-80下圍) cup,稍肥啲己經可貼身,只差有無事業線或爆乳效果

引用:
原帖由 小馬 於 2011-10-11 20:02 發表   
. g$ T6 ~1 h* j0 x4 O
% @' W/ r3 R1 K3 F' T  W" E哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........
  Z3 a5 V% A# \$ P1 T+ W
, s- R  m* r- \( n" u你自以為是, 為甚麼要話人無聊呢?  這個帖不歡迎這些回覆

回復 11# mandylieu 的帖子

你真係好勇喎!有咩詳細經歷?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 18:14 發表   1 f" q, n1 D/ a: R$ ?

1 Y7 D, w0 g$ I# w# G
9 m# {" S" H+ {# Q  d2 i  }$ P" I' K你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?
- s7 |- i4 y* ~- J' M我諗佢知掛,不過佢當我係客佢好專業咁serve我,當時開門無耐

就算有勇氣也不一定可以呢.

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   
; b( J; x8 |: t" p+ X" g! l. T5 x會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過
7 p1 I7 f* E5 e% o( N& F0 d

5 Q) \6 q2 H% u6 |. E那一區WACOAL?
晶晶