嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想做學生妹

想做學生妹

我好鍾意女生校服,請問有無男CD呀,留短訊交換MSN CHAT
- v* L* x6 _* ^$ r9 ]6 W2 a$ L( f
8 w8 G( K  n9 ^1 A[ 本帖最後由 kennypong 於 2011-12-23 10:51 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小妹最鍾意聖嘉勒同跑馬地聖保碌

我喜歡新發多d

保良局顏保齡
! f! i' g8 o. h" p我之前讀個間 買埋女仔校服

有無考慮會著出街

引用:
原帖由 BSoD 於 2011-10-11 14:04 發表   
* _7 q2 I* H$ ?$ Z) J保良局顏保齡) u9 p1 c8 P- x5 H( M, e+ z
我之前讀個間 買埋女仔校服
) [4 \7 Y# y' o" K8 y
我覺得高中比初中靚~! ^- t3 W$ f; a: B- C" t6 r
% I% T% E( B0 K1 t5 ~& ^. m
初中望落去太花=.=又唔親細路女個感覺

引用:
原帖由 kennypong 於 2011-10-11 10:27 發表   
+ q$ p: }" `$ ]1 m我好鍾意女生校服,請問點先可以將自己打扮得似學生妹,穿邊間校服款好睇。
: T5 N$ \* _4 E6 Q% ~
你鐘意咩類型既校服先? XD6 n9 g& f7 P5 k, e+ R- d
8 _' \( D* S1 {
P.S. 小R icon果套都係 =v=
4 `& o4 g+ A, h- r5 \! B6 P& h
5 y3 i; W4 m' |* H6 W6 I6 x; H[ 本帖最後由 Rachel 於 2011-10-11 19:20 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

回復 5# kennypong 的帖子

小妹也想著校服出街, 不過冇勇氣

引用:
原帖由 1980718 於 2011-10-11 10:57 PM 發表   
+ I# _) P' u9 |, ~, T: u. Q小妹也想著校服出街, 不過冇勇氣
4 [3 ^: c% ~/ ~8 F, `2 q" ?
我都冇…………% _& P8 R1 Q+ U2 D) P) A1 O! ^
好難嫁…

著校服裙出街唔難,似學生妹就……
' m  z- X) ^) V. k) ~點打扮……請自行爬文及測試
0 ^. C7 w7 O- O% a4 m到時候自拍上載問意見
暫停寫入

我唔穿出去比人睇ga..家人都唔知0.0

要扮得似學生妹, 身形最重要, 太橫, 腰粗既話, 都好難扮得似. 身形細粒既話就容易d

要視乎你的身形高矮 , 太高太橫的就的很困難3 g3 o1 F3 b1 |+ i
(還是先貼圖王道)

係囉係囉...我都越來越橫了><

我成180.....仲要好橫.....

提防炸豬排
1 F+ c9 c* ^* q& V6 Z$ x總之BMI>25都唔該減(健康理由)( I, ^$ j; G/ i- \
光碟與黑膠碟亦是如此
+ K; g, J& `3 s, A, @9 y! ]: ~( k5 B+ W& K& d5 Z
暫停寫入

我覺得寶血最靚

如果你身橫,就着上下兩件頭果d,例如新法- d' B  c. n- Y, O% d% @

! q# p* A4 r4 M' D% R0 |如果你身型瘦,可選擇白色連身裙(無反領果種),貪佢可以用腰帶束腰,個body shape 靚d
# B# @7 R, R0 U! \# E' ^$ r/ ^6 v  d4 T, Z' z
本人喜歡現代書院果套

回復 2# Terry220022 的帖子

搵次一齊穿聖嘉勒吖?不過我得冬季

我都無勇氣著出街,身型問題