嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹發育全記錄 (part 1)

妹妹發育全記錄 (part 1)

呢次要post既唔係妹好宜家著緊既bra' e" Z4 }" ?" n& z' T
係佢細妯個d學生bra  [& ^% E) X5 l: T/ o
因為早排最細個妹執房& B- ^# S. x2 s4 p. q: y
拎哂d唔再著既少女bra出黎想掉: y' s7 g; x0 u
我當然唔會俾佢咁做/ M) N0 r7 @" G& c* M2 s2 G
仲張d bra好好地咁收好: M5 `% P) V, M/ E
果度應該有齊我細細妹發育以黎既所有bra同底衫,正~9 U; h6 Z5 j7 W+ d4 y4 [
我會由佢開始發育既過程起(想起都忍唔住...)) i: j6 v0 c5 W) l1 h% O
慢慢post哂出黎% B6 F& V) Z7 b5 n' M7 F- L; {
今次post既係佢頭兩件bra
- o3 {% b6 i  N$ H# v5 ~! r著第一件無墊果陣大約小四,因為佢好快個奶頭就好突,所以好快轉左第二款
! A. i7 e; C7 [  ~9 c' k2 ]5 E4 T第二款有薄墊,應該著左好幾年(著到中二),著埋校服透個bra出黎果下真係好正8 y" \/ U+ Z; d9 J' z
多回應既話陸續有黎
* V3 `* u3 J5 s0 G
0 A# U. }8 Q3 N, ]( V6 Y[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-11-14 00:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你妹妹應該都幾大下wo而+

咩野幾大先?

果然好有少女feel,謝謝分享.

有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少

so good  nice

好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=

唔錯啊,期待再加相

正 正 正 期待part2! Y3 p8 I' y5 D) g. V, X

! X0 S" Z- B% `3 w, m# b咁你諗住點處理?

睇黎佢發展都幾唔錯喎 * e. q6 r" u5 |: D+ F" ?5 R
快D加相啦

引用:
原帖由 kurt2228 於 2011-11-14 14:51 發表   7 ?9 N  R* s. u8 X& j% r' u
有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少
" q9 L/ y' i/ }$ L3 u" R' v- p1 O
$ H) R: E3 g9 v( f

, D% U% h. }  m  Q; r當然 0 D" _  W) E) @$ H- Z/ S9 j
除左以前d學生bra,仲有宜家著緊既少女bra~

引用:
原帖由 artery 於 2011-11-14 22:54 發表   - {5 j+ R4 S- @$ c, c/ A
正 正 正 期待part2. _+ o$ R3 y% J! e# s
' g) l, g& O- X6 D+ Z4 I
咁你諗住點處理?
+ E* S! J* f" x7 ?* m
0 c5 e" |8 T9 G2 B
未想到點處理
9 D1 |$ K* c9 k不過一定唔會掉) D1 c. }* t2 y( g1 e* y6 S
有d想賣走d...

引用:
原帖由 jack0809 於 2011-11-14 22:44 發表   ( C7 a. u3 ?7 E* T8 x( b0 t. f
唔錯啊,期待再加相
# i4 a! c' z) Q! K; L3 G8 r& j+ c! [7 q) T" F( E' [8 i
想加咩相?0 i# r% n+ w7 {. P
學生bra定少女bra?

引用:
原帖由 hoiching0626 於 2011-11-14 21:51 發表   - N9 o' V9 \; P- J; C' F. w
好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=
& b3 o8 X$ t3 U* z

, y6 N! m* `! [1 X# a/ {& j$ o- N8 }/ n5 z: [% C! `# q& A& T
都ok既~~~~5 m5 H" l% B/ a* S+ m. `
普通學生妹一個~

唔好又黎吊人癮啦~~~唔該~~

正呀 多謝thx

薄墊學生bra.jpg  = 呢隻最大路,亦多人買... pad 另計

我都想有妹妹

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-11-14 22:59 發表   
9 y* k0 }' J) y& t
. w$ _% A8 z9 M1 }9 H" `* r
3 {. w: q  N6 _; Y  q/ k6 Y4 T1 |- s想加咩相?
, n  A$ E9 z/ ~學生bra定少女bra?
- p3 B' Q5 L) y  H% O9 M/ L8 s/ ~

) _" s# g, e4 G) W$ ~( `! ~0 u學生bra 方便幫大家買/睇辦

半截式的學生bra很好看: )