嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

會想除人鞋
8 \# w  F- l1 ~+ L5 `有筒學生白襪果種
覺得好的就按一下感謝吧~~

玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?

回復 1# FASFSFGGRG 的帖子

我都想比人玩

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-11-26 04:22 發表   7 l/ Y0 ]8 N" E+ v+ |, w8 d7 B
玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
" K3 T- s) F& v1 h/ ~3 t# k! J! f2 S  _
我鍾意被玩 不論男女  
$ V# s" L5 m* }* W以前都有叫過舊女友比我玩
0 a) B9 o4 a4 I! e0 H9 L) ?但佢本身唔係鍾意哩類野ge人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-11-26 10:31 發表   & y( K  v0 C2 x$ d
姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?
5 W5 X" j3 q: |- \& U; \
7 z5 r& m# c( D5 N" ^; o9 V係啊:]
0 E+ T3 u& z, \6 u, \0 w/ `) g但我不愛亦服

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2011-11-26 12:32 發表   " H$ G& m7 E+ S1 }9 r  x6 y
我都想比人玩
) i4 l& g( L, r- m" U
* C# c' C# l. z! V! n. H
# ^0 _8 \9 {* C3 A1 k+ i- x你係cd嗎??

引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 01:49 AM 發表   0 ~; k5 f5 J8 W# M( S- e5 S. p
會想除人鞋( H9 q9 ~8 o. \8 l! h, b. ]; x
有筒學生白襪果種
& t5 m8 E  S( q( R" l- ^) @
我丫~8 c( u* m( l4 s2 w( ~' ~7 s- E9 u( e
最鐘意大象襪丫~ 3 v& F; D0 q( d. D9 l
但你想點玩...玩咩?

有啊% B3 E: i4 [8 A! E
我好想索吓同埋想聞吓,最好就著白埋色長襪啦

ONLY鐘意女仔白襪腳
/ S- Y5 w* `5 V' x* {/ E
' ~# Z6 B/ M7 `4 o
引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 21:39 發表   3 j4 H3 q8 Y) A3 h) F9 }
  T$ ]0 T, g7 C

/ q6 H8 m) ?0 z6 l5 ]我鍾意被玩 不論男女  
5 x' @$ W/ i- g( C  x$ J: L以前都有叫過舊女友比我玩
) h3 X6 w8 f+ {1 T4 G3 Q但佢本身唔係鍾意哩類野ge人
& K7 O6 D* w; h) g; E' m如何開口要求玩白襪腳又冇咁瘀
4 B. v2 [" D8 e0 y" x' X% k! ]) x, D5 `9 _. w7 q