嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

元朗賣內衣的店舖(九月九日組團去長細#34)

元朗賣內衣的店舖(九月九日組團去長細#34)

元朗嘉城廣埸2樓2089號鋪-天堂之吻
  P; ~( ]' g! |) L/ oE間野我成日都黎買內衣褲架
8 A. b4 r/ ^2 k. [9 ~2 E. s$ G. T佢都知我係CD TIM5 v! z- s2 O$ ]5 c9 x% s2 ?
如果大家同佢講你係CD可能會比折扣你地-V-$ ]( _/ N7 R; G4 c1 d. @0 L
扶手電梯上2層轉左行到尾就係=V=8 y, L/ @5 w. u' o3 Z
下次去影D相比你地SEE先-V-
$ u2 A+ B! Y8 S4 _  J2 b8 a% O! G  v3 m# A% _
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈..幾好咁; j/ U9 ^! \8 s' ^/ _& c. B8 }
但唔敢入

如果上去Y拍之後正接去拎其實work唔work? , M8 N9 }& L+ ^2 }6 Y
始終行到去睇都係唔係太敢

佢係有網店的5 p8 t/ T9 G& D, L# s7 i
你可以試下
8 X  |0 x9 M/ h" }2 B% d& a+ ~8 f我覺的同自已去買冇咩分別

你都習慣左當然無分別啦...  {% R* `( q0 I, ^) v& i" S: _
仲有去到慢慢睇有其他客入黎都好似唔係太好意思咁..5 }+ {2 j+ [; G! k* V1 m
. M; ]( H3 |2 ]2 a

會吾會賣埋絲襪呢?
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2011-11-28 11:43 發表   
6 U: Q7 d- y* M8 ^( R" c/ U( k4 K會吾會賣埋絲襪呢?
# V* S/ [: ]. B
都有D架 =V="""

有冇套裝賣?+ D7 S  K( O4 H0 C& j9 y
咩價位?
0 ^! m( P6 T; S) Z- d如果合理我可能去買

就係遠左少少... 唔知九龍有冇呢@@

個位係咪好多人行?下次去睇下先

回復 1# anthonyhk 的帖子

我上個星期都去左天堂之吻買o野......; k* |% E1 @5 N0 p. c4 A7 g
感覺幾好...

開店同收檔幾點?

樓主買左邊款..等我參考下

今日我又過左去 睇下搬左鋪未
  R" n& m7 d8 b* r# d咁就未搬
/ q6 x) e; O/ o# t# Q之後佢就同我講 搬左之後 可以方便各姊妹買野 可以暫時關門
" R  y8 z9 W$ z但要約時間去  我大約想2星期一次-V-" 3~4人成行% ?+ x4 t+ a+ {
下一次我想4月2左右 有冇人去-V- 另有星期日晚上8半後(只帶行=V=")
- p/ a/ x( t  c9 D0 }$ H# q% _# ]" ^4 @
引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-2-5 02:38 發表   
! Z9 N4 x( ^8 `* V有冇套裝賣?0 ]: y. A# ]/ q' V  @
咩價位?6 m( D2 [) Q, o  @( p5 }: X0 [
如果合理我可能去買
/ k  d- M* ?! O9 k價位就 平果D 6~70左右
+ n3 n/ X8 o9 e. S1SET 就百幾/ ^1 `0 h9 {; [) F! Z
佢果D 主要要做出口日本果D貨9 T; H; x9 ]9 w1 `3 K8 w
引用:
原帖由 ripple040 於 2012-2-11 10:57 發表   
# w. C9 M0 L# b' v/ h2 }) B: a9 O個位係咪好多人行?下次去睇下先
# `& A% }  J! B0 l4 b' j暫時係2樓 同果到人流唔算多- w1 u- M4 }- S: f
仲有遲啲會有VIP時間 但先留位.....! ^. {- y% x8 b: A

, d9 R$ v6 X, T0 c2 S! M# z[ 本帖最後由 anthonyhk 於 2012-3-15 23:52 編輯 ]

wt time is possible to go there???

引用:
原帖由 thomas813 於 2012-3-16 00:36 發表   - p* `6 ^$ F' y  p" N8 ?8 K
wt time is possible to go there???
' W3 N! ~* {) G! _+ J3 {
4月2日 下午左右

平日幾點去會少人D??

引用:
原帖由 thomas813 於 2012-3-16 00:57 發表   ! `' G9 K& `& J' Y4 d; D, [) o* o
平日幾點去會少人D??
0 E6 P% j$ }/ d6 B上班時間多

推推佢先 因為對大家的買野都方便啲=V="

我上個星期都去左天堂之吻買o野