嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

元朗賣內衣的店舖(九月九日組團去長細#34)

天堂之吻既Y拍既網址係?
; W) M8 V; }" m
6 W) r+ Q- J# l7 ]/ U1 J想睇下D款~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有去過買野

我今日去左, 搵唔到間鋪
9 }5 n3 P8 C5 ]" n
# N6 e7 Q, t7 L5 T5 U( D其實個場太多女仔, 感覺上好似個個都望到我實, 我唔敢仔細去搵呢間鋪... 好快就走左

請問而家搬左未?

間鋪位置係角落,但位置都係太揚

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2012-4-20 01:53 發表   . r1 H& y  h3 A1 {1 y; J7 c. s# s
請問而家搬左未?
* z( a# Q- U6 c
9 p5 W( b7 i1 Z5 K* }今日睇過搬左了,但入去時好大勇氣.新手既差唔多入門口果陣千祈唔好周圍望,唔係你會覺得好壓迫感,# H9 L' V( Q4 m  I1 C3 n9 o
不過店主的確幾好,佢覺得CD無問題的
# K0 I5 \7 [9 u! y& _/ |5 o. Y) w# E* y, F0 Z# a  y8 ]9 j

引用:
原帖由 c389247622 於 2012-3-26 02:28 發表   # {* N0 v  P; m2 Q! G% r
天堂之吻既Y拍既網址係?# T4 t+ W2 I3 J% r

6 ~0 q0 }% j+ P" I想睇下D款~
$ b2 ^) N: L% _7 @) C2 H
用英文打粉紅蜘珠專門店

係y拍打過粉紅蜘珠, pink spider, pinkspider 都係搵唔到...

引用:
原帖由 anthonyhk 於 2012-6-27 11:12 發表   
: M$ V" {9 e: K: x) IYAHOO網拍網址~~http://hk.user.auctions.yahoo.co ... pink_spiderworkshop
9 l/ q- ^& [: j, S( _: `8 R! X! A: Y# \5 M/ i* K
唔該! 咁就唔駛親自去lu~

尋日去左, 店員姐姐好好人!

得喎,, 搵日組團一齊去丫,,

引用:
原帖由 呀娃 於 2012-8-17 00:45 發表   
6 c3 ^6 E% t0 f$ Z" G得喎,, 搵日組團一齊去丫,,
* o6 {# d4 F% T4 Z5 n5 M
我今日先係果到又敗左800- -"(今天全程發姣狀態- -"))
5 t) V# E; J: Z5 v" Z4 n6 W- v) ^2 W  ^" ]% t0 x
引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-10 17:29 發表   
. N3 J/ p( h0 q尋日去左, 店員姐姐好好人!
/ }" `# A- i% k5 p  _' ], P' v係唔係玩PING的果個姐姐~~ 彤姐姐一向都很好人的~~~ 今日去佢送左好多野比我~XD

姐妹們組團了~~~長細如下; d; N, M+ n' h, Y) x- u& C2 R- J
日期:九月九日3 Q% h! C% Z3 Y2 l8 N* D% _
時間:2點在元朗西鐵站集合~~ 最遲2點9坐輕鐵 3點到店舖
7 M1 [" Q& j1 q6 Z/ Q. s人數:3~4人
7 B# Q7 _9 y) K) H/ W& w8 F% Q地點:元朗西鐵站集合 之後坐輕鐵到康樂路站下車步行數分鐘到店舖
$ s7 k% P# U1 _0 V, Y- ^到時彤姐姐會關門只比姐妹們選購BRABRA~~~
( ?+ K8 G. G, s: }2 m
2 w+ ]" X( `! y7 X" z[ 本帖最後由 anthonyhk 於 2012-8-23 08:03 編輯 ]

回復 34# anthonyhk 的帖子

去之前記得投票。

岩岩去見到貼住清貨
' q. {$ {! f/ T+ Z' I; e1 L係唔係會搬??) k5 e3 U- {/ Y: j' D
而且好似唔見有內衣賣
# T5 V; W6 _& G+ N6 N9 K! ]4 E見有好多鞋賣

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-8-19 19:15 發表   9 \/ W$ o( g  @: b2 a4 V
岩岩去見到貼住清貨7 e/ c/ G# A% ~# @$ f( L3 P% \
係唔係會搬??/ J; v( V$ x, B) y
而且好似唔見有內衣賣# g8 [( j  K0 ^# {9 o
見有好多鞋賣
$ g$ ~1 j* w9 Z: Q
佢搬左去地下08鋪了~

有時間喇~~
3 k, N6 s4 F. @, g2 I! H- O& `時間:2點在元朗西鐵站集合~~ 最遲2點9坐輕鐵 3點到店舖+ }: Y; a% f: d/ Y
想去的請PM 我~~喵~~~

推推先~

有冇第二次???