嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

好想買校服

去左幾間校服鋪...都唔買女生校服給我...心灰意冷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想要咩校服
3 _, i3 ^8 I9 L$ t  Q, P* `! u我都好鍾意校服誘惑

問題係你想買邊間既校服先? 上智果d就要學生證先買到ga bor
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

你去邊買?0 l* w6 u7 X2 O! U; f! b, ?/ {- J
我真係未試過俾人拒買
; z' u2 \0 C6 B2 a8 z6 H; Q上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
, K# g/ _3 Z. K9 q3 c! H( n高年級就冇

我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...

我都係,請問大家有那裡買會無給人距絕

我去過灣仔同九龍城買,完全冇問題

= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服, & P4 I8 G' Y3 @. m/ o) P, Q6 u6 j
計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 11:02 發表
7 _* R/ W2 K! p) E5 Y= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服,
" F1 r3 P/ ^; `& z# n% T$ Y0 T計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='
1 f4 ?' ]( ?% f1 [
. r- j5 ~4 z2 V6 N+ Q  Y/ V我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?

引用:
原帖由 emm0877 於 2008-1-22 14:38 發表
# l+ r5 a7 W6 {! B* a  l' V: Z+ W" F4 p) j

2 n/ @) P  f# I+ |我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?
7 J& [  H+ a- e" ]

* a1 o1 B* s7 @5 T柴灣個邊,你係咪住柴灣?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表
! }3 `9 F9 O7 e! T, Z: X
# Q5 z+ |- y3 ]$ }+ k, N3 N) Y
2 [7 n7 }% a0 \. Z( t柴灣個邊,你係咪住柴灣?
" l3 q  G7 e' W: f; E
3 B5 t9 q* k. i! ^" p
唔係,不過我想問o下間舖頭有邊幾間o既校服賣?

樓主的心情我很了解, 當年也是硬著頭皮去買...) P! z9 U3 u# k& M& c- r! C7 y7 N
( P" u0 z  N/ n! w& ]; f
引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表 1 r; J( E9 H% ^3 z: m8 _" C
你去邊買?5 `$ v: C) |# M/ [0 Z
我真係未試過俾人拒買) b+ }" W- @; j+ H' E3 Y# ]
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証* w* A( p) @  |% t1 s
高年級就冇
/ A) S( g3 [9 {( F( Y0 x! z- k3 @4 D0 E6 M- M$ p
有嗎? 我都知要學生證才能買, 本來在網上找到人代買, 誰知給了錢卻找不到人. 可恨!
7 C7 X7 A0 q0 i8 Q1 ?$ M
- ?; c6 i  Y. W& t- V3 L我想買上智的冬季校服, 但找不到門路, 可以告知嗎?

回復 12# 的帖子

只有夏季 , 低年級版本

冬季有分高低級嗎? 不是夏季才分?

回復 14# 的帖子

我說我知道的那間, T5 F) v9 r7 w9 ~+ |! g  u" V* s
只有夏季, A; s  k- O! N) t: f) Z
只有夏季
; I1 @, J2 ^: E3 g2 T只有夏季: f. X- P. A; Q) s
只有夏季
2 g9 [4 n5 |) @$ f

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表
# u4 f1 L  n: H. o: n你去邊買?0 V5 }/ l: T1 _2 ~6 A
我真係未試過俾人拒買6 q! x6 V. r0 Y
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証: V! @& u! ]& r3 D( t4 O
高年級就冇
% b+ j+ Z# D/ k7 ~5 G0 K* Y
4 [: u& f0 a% R( o# o4 Z

' U/ s7 h1 D. K9 T5 f5 d係咪講緊荔枝角道間歐美?

引用:
原帖由 KR7723 於 2008-2-3 00:43 發表 # N- u2 w* W+ M8 N
, E- W+ q/ w8 {; `
8 I1 k  h6 S8 n; i# v
4 B1 \# G5 b5 |# w
係咪講緊荔枝角道間歐美?
1 G# F4 c# V/ }, B* K

. E5 n0 M) Z; x, N* r應該係,我有次經過都見到有

我從前買都藉口說幫妹妹買, 不過尺寸就會說細一點點, 免得被懷疑.
1 W: b9 r4 [% u+ L9 i4 o但也試過被人質問之後拒絕賣給我. 可能是怕出事會影響商譽吧?
$ B% t( ^4 f( f
* w- Y5 B! Y: o. Y% |0 q& s因為失敗了幾次之後的確覺得很灰心失望. 遲點有機會希望和大家分享一下.
/ I9 c2 V3 T& E: A5 n後來我都會在網上找人代買. 但收得較貴. 現在我想找也不太知道怎找(yahoo拍賣關了)' n) T3 R" p! c$ }9 r
所以現在都沒有再入新貨了. 忍得一時得一時. 0 ?, b0 g& O  Z% H- w/ v* n! W
始終我不像某些版友勇敢, 我被家人朋友知道我真的不知道會怎樣.

引用:
原帖由 powchan 於 2008-1-20 21:18 發表 + N/ R! o8 s- D; Z! S; T: I0 `
我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...
; p) j; A# D/ K# b試下先單單買tie,之後買上衫,最後買灰色百摺裙
( k6 r5 e# ?8 e- C咁咪冇咁易察覺囉

最近訪問的版塊