嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表 $ r% F+ _" t  T1 v* M

/ S0 T5 c. ^5 ?0 @; D* P+ k. `' F$ p6 B) p
柴灣個邊,你係咪住柴灣?
# s  G9 @9 F  f& \
你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
! m) ?% l: _) _7 c% U要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
% c' J# t( m, L' x& g" J& Y; m但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
. o: w: }/ D5 A應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表 5 I2 f) z/ v" c
......上智高年班我有興趣
! W* p5 s& ]" B$ q0 F- d我對上智低高年級都有興趣
+ N+ z% R! M8 `5 L; _可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?* b9 e# Z8 F* |. C
我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表
  S/ N- e* y0 u( J( ^$ A: D9 ^我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦( H) Q1 L6 R8 M1 ?" E! E
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,) j/ t- c% T9 ?+ V# Q% F% X
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
2 Z' y5 O; e: i0 J2 ?/ P應該可以. ...
& r+ H( t4 N+ `4 o9 o8 P8 r4 J$ g; k
係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表
! k6 T$ U2 A; B) ~6 x8 g6 z$ Q% T8 a: U& X
我對上智低高年級都有興趣' b! h9 \$ R* k
可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
  B! F# k7 ~* L  L! R3 P& }4 A
+ V" I# h! x7 }7 j7 o
4 x3 i6 y) m  W+ i4 n( ?; i; {7 T+ a8 v, t, `: p
應該係歐美吧。. l( h6 d. |( E; N
即係話歐美係有上智的高年級校服賣?' M5 t7 R1 [% [$ F) E
我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 # n* \3 m, A1 s

' R" S) K& [' f% ?( C係咪先? 我有興趣喎
! c: `; w, j! i2 E/ \/ O$ H, v

5 }% e8 t1 x7 p, ^; m% F  D
# }& T# K9 N) h7 p& u有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表
2 [1 v! d; N% h( r  J# L
) t0 J( Y- f; t
* s0 O8 u5 L1 e5 x
; u% U2 P9 C& ^8 F7 b4 {有得訂我都想訂埋一份。
( r  c) j; ^. M, m+ z
有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購
. U5 c: X& `& y5 U2 C/ j, R當中包括上智及DGS
% ^! o7 t% t5 S+ P, h/ t報名請早

預埋我# z% A4 F; A$ I1 f* p
我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   
% E4 i/ O0 n  r2 B+ Q. z) I- Z  G/ u現我正組織團購% ~# a7 b  P  L, h3 Z
當中包括上智及DGS
8 {$ v  p( M. e. S$ u報名請早
4 H6 h0 x% X5 D4 E- I( T8 Y報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~