嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!!

Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!!

今天終於收到我訂的大碼長Boot了! 是在網上BIT的, 交收時店長Cali姐很好人, 而且絕不岐視CD, 並佷樂意為我們訂貨! 超好人事啊!
, J) u& I6 W2 ^6 p. ~那裡有鞋, 有衫, 有絲襪! 至於我對Boot質料好, 合Size又穿得舒服! 買前你著開什麼Size就話比Cali姐知, 佢會指點你迷津啊!( U9 k% H3 I! p! q* p8 c
Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!!   k6 X4 \) Y( ^2 L2 m3 {

/ b2 d9 |6 O3 A' R詳情可參考以下網頁:-  |& e  z8 K5 u# n* K1 G7 z
http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/booth/cali210
* [9 t/ y, i& D9 f* ~& Z& O' O# H
2 r4 s# o$ G5 Z2 ]希望大家搵到心頭好啊!!! ^^
! u  i5 i; c3 ?; ]8 {# g* V; g/ f7 a
Ceci
/ E' \2 A! s2 y* I" h5 M( F2012/01/05

8 t0 j. x0 k$ Q3 E: S# S
/ z. b, m/ g$ C1 w( ?9 Q. R" L7 c+ |8 A' L
著左影相啦...大家睇下O唔OK喇^^
' ?4 t. D* s5 t6 q5 q2012/01/077 C; L; x0 h( E8 s% G. y: b2 L/ p

$ E( n* D) A# {# ^[ 本帖最後由 CECI 於 2012-1-7 18:32 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝推介~~ , J- ?/ Q5 N; G& H! s1 O
很久沒見妳出帖~~
, G6 n% U( s7 n- [* A* P新年快樂~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好似吾錯喎搵日光顧一下

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-1-5 00:27 發表   
8 _; Q& W* A1 @( ]# h' v" ^謝謝推介~~ & ~% `1 W- h( |" O6 M
很久沒見妳出帖~~ + j; G  T6 t& k9 u' Y  y
新年快樂~~  
, x6 h' c8 y4 @! N% I

v. _! M! B8 r# G3 n1 ~5 E8 [9 \- ]Ha Ha 婷婷姐, 呢度冇見, 但係FB有見0麻!

真係好耐冇見你開post (唔想再用FB)
& t1 ?4 Q5 {2 [4 u; u* e/ c; j' H: x. R+ ^
個店賣D野都好雜下喎
唔鍾意女人。只鍾意女仔

CECI... thank you for the information.  will check out the site.    HAPPY 2012.   "yeah i agree... havent seen your posts for quite some time"

著左影d靚相黎睇下~一定好靚姐!

真的挺好的

好久不見~最近好嗎?新的鞋子記得要拍照分享喔!

引用:
原帖由 judy 於 2012-1-5 20:23 發表   
! Z: R9 x/ U1 l# R3 o好久不見~最近好嗎?新的鞋子記得要拍照分享喔!
& E. F7 r6 t/ G3 r8 u; H
6 z& R+ R- u1 V  N* G2 o著左影相喇Judy姐...請原諒我唔戴眼鏡影相唔得, 我會變盲妹啊!!! 戴Con對眼又唔得...太敏感唔適合>_<

真的不错哎

引用:
原帖由 筱筱 於 2012-1-7 19:54 發表   # B6 q  U/ h7 s6 u- ]( Q8 t
真的不错哎
+ D5 H' C1 U1 k6 Y8 {- Q. Q3 Z2 T% M# K9 t, G. }
筱筱^^真的嗎? Many Thanks!

引用:
原帖由 CECI 於 2012-1-7 18:39 發表   8 e/ j/ d4 \1 @( |

# l. r* a4 I$ W& o1 T
' Q4 M7 x" |: M) W* ~; P) L著左影相喇Judy姐...請原諒我唔戴眼鏡影相唔得, 我會變盲妹啊!!! 戴Con對眼又唔得...太敏感唔適合>_
! F' c4 j, J/ P' e穿起來很好看喔!害我都想買一雙來穿了~

引用:
原帖由 judy 於 2012-1-8 19:44 發表   
; _/ }/ b$ ~% b' ]
8 ~  Z9 p. g. J9 O6 ^穿起來很好看喔!害我都想買一雙來穿了~
" o( i7 r  g, X) A) M& i" s" f

/ Y) `1 s$ I+ w: A妳得既Judy姐^^

seems easily to walk

seems easily to walk

呢個都賣得好雜下

really useful information

條裙......好靚

入去睇過,沒什麼合適的東西。