嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del..........

del..........3 @& h* X" E" ~' }; Q+ l7 _5 B

( f0 ?/ X4 D: z3 J. A9 N% t[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
del..........* x' T' `4 `( o

- b0 O2 p  {: T9 Z7 ]7 W[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:13 編輯 ]

咁晨運係4點零就出動架啦,下次小心D啦

真不幸啊 >_<
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

呢鋪真係好貴

貴鞋點會咁易爛???
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-1-12 10:03 發表   
- o9 M3 H" t3 g- G( l貴鞋點會咁易爛???  
6 I/ A% p; _" x$ X" a1 {

+ l$ Z' ^) J0 F: P貴鞋都可以爛ga婷婷姐 ^^ 行斜路Wor...Wakaka
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇完真心痛...仲以為只有電視先有 D 咁劇情. 但當發生係真實世界, 果一刻的難受, 真的...

香港cd係特別麻煩, d人當cd係怪物

搵日一揸電單車丫~
" h# n! n$ n3 X/ Z" O$ r同埋你上咩山丫~?大山?

真係幾驚險喎

今次真係唔好彩4 Z$ n0 q" ]7 i9 G
以後小心d 唔好行2公里啦

下次真係要小心D 啦!

貴鞋...傷唔起....

下次預先行一次確認先麻
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

6 P" F5 P9 z- l5 F3 L
* K9 t% P" B6 M0 O; K8 G1 t[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:14 編輯 ]

引用:
原帖由 pingu142857 於 2012-1-12 23:12 發表   ( [( ^: I+ i% m* t
下次預先行一次確認先麻
: y; ]  s  k* O; o已經行左上頂一次先架喇,一路上山都無人,不過落山時一班人上左黎

d 晨運客係咁早稼,所以我會選擇一點至三點呢段時間啦。

接二連三的不幸呀
" o8 y' |9 D1 N2 m下次行山路不要穿高根鞋了

引用:
原帖由 思韻 於 2012-1-12 23:16 發表   
7 [/ u5 A4 z! ^0 Z- O其實都唔係咩貴鞋,只係淘寶23百貨仔黎
& r" `. w# [( U1 _2 T不過赤腳行爛左兩對絲襪就肉赤啲,兩對都係新開架,咁就舊幾喇T.T
/ a0 W4 U- C- t5 i1 ~
肉絲+黑絲?

最近訪問的版塊