嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一次可怕的分手

佢晤信我既男仔!佢又知我邊道!都晤知點好!
Archielui

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
當住佢面打j

引用:
原帖由 iamchinese 於 2012-1-28 21:14 發表   
$ J0 E1 j# Z( T0 b當住佢面打j
5 L* M7 ]7 D5 n4 ~0 W6 ^
拿出來俾佢睇下夠啦... 用不著當佢面咁做掛...
1 U" ]1 K- J4 Y9 f7 d3 N因住佢打你啊~

晤係掛!咁激!佢都幾大隻!
Archielui

引用:
原帖由 archielui 於 28/1/2012 19:10 發表   7 I; u* W: e4 S1 J6 K
佢晤信我既男仔!佢又知我邊道!都晤知點好!
$ r% g% [5 W( {1 P; I' p喪用佢d錢....喪發脾四,一d唔老黎就當街屌佢,西面對住佢!
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

攪到我都好想睇下相

你揾個個靚仔過佢既 大隻過佢既/ @$ w2 D& q0 Q. P3 s" I' T
同佢講呢個係我條仔 我估佢應該會放棄掛

有無人教我iphone post相呀!
Archielui

都係一個好辨法!
Archielui

你應該幾靚女...靚到佢以為你係真女

哇..`@@ 咁你咁好采咁都吾穿 我知道你CD得好成功 但下次你再見佢佢實除你條底庫吧.. 1 x3 }4 g- j9 z! R4 A  `  L4 \: P

$ w1 w) o. {4 K: ]" ]7 t
6 u2 Q1 d' c3 ^: x0 @- e
引用:
原帖由 archielui 於 2012-1-29 13:47 發表   : X1 g* t6 k: o( @) Q; H6 ?
有無人教我iphone post相呀!
1 c1 L) t# a4 S* |: H1 k- f' ~" k$ u" Y& o) S
你即將D相 UP LOAD上facebook吧 搵個人同你係face book 再UP上呢度~
: K0 k" ?& ?8 A5 H
9 k9 J+ \/ r5 G" v' y, c[ 本帖最後由 manman666 於 2012-1-29 17:20 編輯 ]

明白!好快比相大家睇!
Archielui

佢今晚又約我出街!重講上次既野係佢自己晤岩!
Archielui

唔好再理佢啦~ 好擔心你啊~ 希望你無事啦~

好期待你的相呀 & D2 a5 E, H. M2 L- H: }
$ m$ P- x; t1 Q" U% `4 ^, S
其實你唔CD的時候的樣子,是否另一個樣o架?(即係佢會唔認得你)
5 e& @. h' ^3 f" O1 k! ~5 p" I- m
4 V8 y2 [' p& V; z7 W7 A2 v佢知唔知你真名呢?- w/ E$ z$ G2 I1 t! X
0 [" j4 {! g7 t
佢究竟有冇到過你屋企喇!?" u& G3 S; @2 I3 _: P+ L- W" ?$ a
" m- s8 \: V1 `8 M
其實我最怕佢係有辟好,咁你就有排煩啦

我張d相放左係fb,但係都整晤到上黎!嬲死!3 u, Z. \+ X* u8 r6 F8 F, q
我Lee幾日都無見過佢!希望過多一排無事。
Archielui

引用:
原帖由 archielui 於 2012-2-1 14:58 發表   
8 q; [/ |, U  y我張d相放左係fb,但係都整晤到上黎!嬲死!! t- ?& E" {: G; \$ v! F3 S  r. D
我Lee幾日都無見過佢!希望過多一排無事。
6 c$ n& S7 X1 b+ Z* d/ K
" a$ F  x( q) i你放左上FB之後要另外搵個有電腦既人幫你整上來嫁 我明百你未必想在這裡公開FB 所以最好私底下PM比果個FB比呢度一個信任得過既姐妹啦 之後那位姐妹咪可以POST上來囉.~@V@ 希望幫到大家見到你個靚靚樣 大家也很期待喔.~!!

死哪!佢又係我樓下等我!我同佢講我晤係屋企!佢就話過黎接我!
Archielui

你FB email 係咩?? 或者我可以幫你貼番條相關既 link

都好!我今晚反到屋企add你!
. B3 I$ U" S- v) l2 z2 P噚晚最後都無見佢!; N1 \3 Q& J2 d2 v4 x  K
不過噚晚色左個tb
Archielui