嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

除鞋的絲襪腳

除鞋的絲襪腳

唔知各位巴打鍾唔鍾意女仕們除左鞋既絲襪腳架???1 j& v  ?8 d  ?# N4 i* O9 F; F( l; u
除左睇腳趾之外仲鍾唔鍾意睇絲襪腳板底???9 M( }  l3 Z4 T* J+ C/ p. l
有時睇見腳板底腳趾位通常有單一條粗線踏埋係d腳趾上面睇落好正...
8 G; ]( B. L5 `: `5 |) M# J而且可以憑果條線睇得出條女著唔著得正對絲襪....) b' Z  `/ @+ ]+ }+ T* x
同埋有冇人鍾意睇女仕們著住絲襪除晒鞋玩腳趾呢個動作???( d1 ]: K: W% q  F8 o8 Z6 X+ \
" }/ D3 q3 ?8 [2 N; E% p1 c
覺得好的就按一下感謝吧~~

梗係中意啦!直情想啜下腳指添呀!

中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意

其實平底鞋可以唔駛用手除,
* r/ P; _& N3 Z3 T$ A+ a任何時候都可以玩鞋,真係幾正架!

引用:
原帖由 hamsters_miu 於 2012-2-26 23:17 發表   
1 _8 N6 d$ g, L; ?) ~梗係中意啦!直情想啜下腳指添呀!
( C& I8 S& ~) {- o# P0 H; h$ I* x

8 f) @0 d! t3 Y0 B不過可惜呢d絲襪除鞋鏡頭唔係時時見到...
+ [1 Z, _3 X6 L* x4 |係除左禮拜日睇賓賓就大把...但可惜對賓賓興趣唔大

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-2-27 10:55 發表   
7 e5 @& @3 ?3 y, l
0 d3 E7 ^+ v! N7 u! S( M3 F" f: O7 ]% U8 ^/ u! @; U
不過可惜呢d絲襪除鞋鏡頭唔係時時見到...
, \0 D" o% ?2 B& T3 t係除左禮拜日睇賓賓就大把...但可惜對賓賓興趣唔大
: q; B) v* A* R- M; ?! Y8 Y- @$ D2 P4 X- t
又好似真係見過賓賓咁做。
3 v+ b+ N9 `9 B/ N; S5 o$ q  H我個人也喜歡看。1 _( v8 t$ Y: o2 X  r9 c; p
另外,著絲襪的鏡頭也喜歡看。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

除鞋的學生妹白襪腳
1 Q' o' y4 [) R6 y, t* T$ Y都ok

引用:
原帖由 samsung@AKB48 於 2012-2-27 16:40 發表   
3 F* g7 T: y0 O6 l) D6 l7 E除鞋的學生妹白襪腳) x! r9 T  G. s! f2 k& J
都ok
) u& l, r9 [& B8 f. u; {$ v0 K' M# U3 }- G
有時睇到冇野睇都會睇下既....

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2012-2-27 16:10 發表   
' J$ X) V" Y+ {+ u
! j9 }  ?) g( u8 G7 y- r
0 q5 ], Q0 L, j4 [2 T4 a1 e# @又好似真係見過賓賓咁做。0 e5 C' a( b# R# g2 b9 {
我個人也喜歡看。
4 C4 ^# q* y3 ^( K7 ~+ ^  b另外,著絲襪的鏡頭也喜歡看。
! f6 {3 w/ X6 E* ]

# D+ J9 Z) }, L; [+ f% a呢幾個月天氣一涼d賓賓一定會著絲.../ m' p$ d- W; J, g( Z' b; y- r
然後除晒鞋攤大隻絲襪腳板任你睇..." F1 n; a7 P! F/ g9 ~* q

8 v+ i% s$ s! ]2 v2 X& C[ 本帖最後由 kotaro2872 於 2012-2-27 18:07 編輯 ]

超中意