嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著左絲之後對腳仲凍過唔著

著左絲之後對腳仲凍過唔著

如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
I share the same feeling...... why?

引用:
原帖由 applebaby 於 2012-3-1 14:39 發表   3 b8 B* l6 D9 {8 @* I: z
I share the same feeling...... why?
# U: @$ h2 n7 ?" d" Z/ v' X8 \4 _9 z* P
咪就係囉.....照計著左應該係暖d先至岩架嗎.....
  x4 m/ Z- N7 e- [( t所以就更加唔明點解女仔著絲之餘仲可以晒埋腿出泥著.....

如果係大風你就會覺得暖好多

著左絲我覺得睖左wo

絲襪係吸熱快、散熱快
1 t4 j% i. I+ f  H冬天着會凍、夏天着會熱'係正常嘅5 j/ N# j# N( x- Q2 g( K
冬天可以試下着閃絲' h- P9 }9 m1 o% r" |8 U9 W3 X
閃絲會增加磨擦力會暖D
唔鍾意女人。只鍾意女仔

唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-3-1 20:53 發表   
, \! A. w* m9 t% c$ K) U4 ?絲襪係吸熱快、散熱快
; C* |# ~0 Q. Y3 B- P, r3 ^冬天着會凍、夏天着會熱’係正常嘅! C  i0 `  J: c1 T0 U
冬天可以試下着閃絲+ n$ D) ~; Y0 i1 }: B
閃絲會增加磨擦力會暖D
$ g' n/ n2 {8 [: M/ u; m

- E8 J* q7 ]  F7 X8 _8 L* B: Y; R但點解女仔可以唔洗著閃絲而又可以求其著厚絲露腿著出泥呢???
: P6 F' c" Z0 f6 j3 C% }2 \呢樣先令我唔明...唔通女仔腳本身比男仔腳仲更加襟凍???

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2012-3-1 23:33 發表   ' L) c, m6 S- C  V2 ~+ ~2 a) _3 B
唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖
. I: j! x/ z; u' u

8 w4 S* Y$ l) ?, d4 R6 Y9 F& B. F我反而著左仲凍過唔著....Why

引用:
原帖由 CroXL 於 2012-3-1 20:38 發表   . H# A# K. |! G; f! T% {, m# A
著左絲我覺得睖左wo
+ V7 C  M, E6 ^8 O% N) W& _
3 B, ~1 }' H; \! x# Y8 k" ^8 a照常理應該著左會暖d...如果著左仲凍過唔著我諗連女仔都頂唔住啦...何況仲要露埋腿著出泥...: ?( ^5 i& l3 S  j& g+ f% w
但問題係我著完之後仲凍過唔著先搞野...

唔係wor, 我著咗係暖啲

對絲再厚D,試下會唔會有好轉?

如果著住絲襪行路,一定會比長褲暖同舒服,/ n* G/ q$ K+ |  `" g, ~
因為有摩擦力, S# B; \+ d* n6 ~( q
5 H$ I" @' F9 T/ o" w, j
至於坐o係度,著厚絲襪都會暖D,. s, ]4 ~. k* T' {5 Z
我諗80D以上啦!7 [2 t2 K/ I* B  P0 ]' y# t
(真正o既80D喎,有D大陸造o既,唔夠厚架!)

絲襪係吸熱快、散熱快0 f7 @1 @8 [; b9 q, r' Z
冬天可以試下着閃絲
* d5 W" i7 B5 h! O- A' c閃絲會增加磨擦力會暖D

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-3-1 05:07 發表   
; w% m' M  X( u6 h+ C如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
7 n5 v; y- V! C7 M/ y7 j) e
; P/ g1 X) f# ]7 _8 G會唔會係因為腳毛既原因?
8 y4 J: ?, C0 a4 t; c5 ^& [著左絲襪,d毛會被噤低晒。

回復 1# kotaro2872 的帖子

80D無理由出現呢種情況。

著厚絲會暖好多