嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

正確穿絲襪的方法!!

thanx for the lesson u gave us

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

thank you~~~

我刀5g應該甘

thanks分享

終於明白了

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2010-11-15 22:20 發表   
+ P  \. ?0 m0 W; R' z4 m我想請問有關第四點"4.襪褲慢慢拉至腰部,注意褲襠底部是否懸空,如未拉緊,請拉至褲襠服貼。"- r$ @; m1 S3 ^0 F2 ?: Z1 B
我發現我著完對絲之後行兩三分鐘路個褲襠位已經係懸空.....有無辨法解決?
% e0 s' x# p) ?5 ~5 o

; v! B8 T! T8 Y$ V; ~9 l' c6 _8 y# ]/ H那應該是絲襪質素問題,或者買錯尺碼。
我是女生,出售原味內衣褲,絲襪,高跟鞋,衣物,護墊M巾,
請PM我你的wechat ID  注意:無色情服務

正確,我平時都係咁著 ^o^
我是女生,出售原味內衣褲,絲襪,高跟鞋,衣物,護墊M巾,
請PM我你的wechat ID  注意:無色情服務

感謝分享~~

感謝分享

嘩!! 好有研究呢!!
我是乖孩子,我不說謊話的~

厚身會容易著啲,但薄身始終感覺最好

成日都咁著
3 D4 D0 j8 i" H2 C2 ^: q2 k不過點著D薄絲都係成日爛

引用:
原帖由 小麻美 於 2014-7-20 17:08 發表   
  {4 L! U( A+ _1 [( c成日都咁著
$ z  P2 m( @: P5 r+ Z6 R不過點著D薄絲都係成日爛
8 J' P; K6 Z5 Y0 L+ k2 q9 D! z! I/ ?) t+ X+ G; o+ ?9 z6 [
買D平價薄絲黎練習囉% e" K6 y; g$ F7 t
我買D薄絲都唔會太貴, 著多過兩次已經當賺左
我是乖孩子,我不說謊話的~

厚身果種真係唔知點解襠位空晒,已經跟番個高度去買,唔知點解會咁~

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2014-9-5 20:11 發表   - X6 a% }- R% L$ @
厚身果種真係唔知點解襠位空晒,已經跟番個高度去買,唔知點解會咁~
$ ^, P& @  v) g! T# s& F
如果你不是很瘦小的
- b, I0 @& N5 D' R) ?就不買到剛剛好的尺碼7 k4 d9 t5 J" H4 X2 {& p7 h- R3 N
撐太大會影響拉伸的長度
我唔係基架,唔好PM黎問我受唔受媾。

引用:
原帖由 xcctvb 於 2014-9-5 20:22 發表   $ {2 Y. a9 n, s1 U" D

~8 ?) H( I* d8 V. A3 r7 o. t如果你不是很瘦小的8 d7 j1 n3 y1 }
就不買到剛剛好的尺碼8 [" q2 H' g! c$ [1 ^
撐太大會影響拉伸的長度
1 J- f" x2 [2 L' X$ R
咁有冇方法可以搞搞佢?

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2014-9-5 20:32 發表   ; w4 x: Z: v5 t. m/ v/ Z

$ f1 [5 e7 w2 {! Q3 G: m- x咁有冇方法可以搞搞佢?
  N0 b) }  a; ?9 ]; X8 T' J* T正道:沒有
我唔係基架,唔好PM黎問我受唔受媾。

Thank you!!!

學到正確了,唔該