嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多姊妹鍾意著姊妹裙OR婚紗 ?

有幾多姊妹鍾意著姊妹裙OR婚紗 ?

我本人之前就勁鍾意校服裙 (尤其係白色同水手FEEL),不過近期玩禮服,婚紗,真係好好FEEL,加上個感覺真係好似人地大個女O甘。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
校服我都鐘意,其他麻麻

我鍾意姊妹裙,特別係絲綢質地嗰D。

你地多數係邊買到嫁 ?

婚紗禮服都好鍾意,不過太多款,有時睇啱一套,轉過頭又想買第二套

I like 婚紗.  but no space to store them.

我都有姊妹裙同婚紗, 真係好正, i# k6 p8 k' s7 }! m5 }; h4 _6 V$ }
(明年仲有機會化女裝穿姊妹裙做姊妹)

引用:
原帖由 athl27 於 2012-3-17 00:22 發表   " L' }1 i  n6 g7 b: w8 L1 n- w
我都有姊妹裙同婚紗, 真係好正3 l8 F" o! v" B- D
(明年仲有機會化女裝穿姊妹裙做姊妹)
0 \$ R/ {# R$ n" i7 C2 I3 c, s4 q0 Z' |5 q: s8 Q/ p
6 T1 m7 c3 H  j: s1 f
可以化女裝做姊妹?即係一大班真女生+妳一個CD的姊妹團?嘩,妳真好啦.....* X, l. ?/ n$ T
我都好想試下著姊妹裙, 但係點樣搵到?校服反而容易買到......

引用:
原帖由 stellaleung 於 2012-3-17 01:00 發表   
5 n) j" D2 J& _7 B0 M9 D
9 G2 V1 s4 e4 r1 ]$ m, d# a% A( r5 F/ N2 c& X. ]2 \

- w+ ~, ~% L* A  G( x! P' A# C( J可以化女裝做姊妹?即係一大班真女生+妳一個CD的姊妹團?嘩,妳真好啦.....* b6 Y6 C0 E4 O3 L
我都好想試下著姊妹裙, 但係點樣搵到?校服反而容易買到......
" T4 t* q" z# S. C2 ]姊妹裙唔難買, 你走去旺角金都或者尖沙咀百利都有大把, 再唔係旺角中心, 聯合廣場都有訂造.# [2 V; w. j* D1 v/ A
唔想露面的, 可以上淘寶網找找.

引用:
原帖由 athl27 於 2012-3-18 03:59 發表   
5 L( n! l: J, _, O) d9 ]. d# j6 c# E; v8 A. o1 G% `) C
姊妹裙唔難買, 你走去旺角金都或者尖沙咀百利都有大把, 再唔係旺角中心, 聯合廣場都有訂造.( o( U. v( a# D4 u0 I* @
唔想露面的, 可以上淘寶網找找.
' ^* c( `2 B- I6 V
2 q* {' T+ a! L# D謝謝!但係,點開口買/訂造?絲襪內衣個類都可以話買俾女友,姊妹裙無理由話買俾女友,而女友身材又咁岩同自己一樣.
+ t/ O5 x! l1 x/ e3 \1 E( Y  L% G上網又驚SIZE唔岩.

回復 9# athl27 的帖子

想請教你會推薦邊間鋪嫁><?同埋點開口=口=?她們不會為難cd???謝謝

引用:
原帖由 kin_321 於 2012-3-19 01:56 發表   + S* ~' x8 y% n8 |$ I& @
想請教你會推薦邊間鋪嫁>
* ?$ C; o, z/ w# c) s& D2 r. T
如果你心目中已知自己SIZE, 再去買, 基本上都唔會點過問, 問起的咪話送給朋友生日/宴會著囉, 至於邊一間, 基本上冇乜所謂, 有時有D店會將D人地撻訂/倉底的裙特價出售的, 個架仲係擺店門, 留意一下, 可能有啱心水的.
, X( W) e+ f0 n- O! J% S( g
6 J+ @. z- T6 C7 j個人覺得百利的裙價格比較相宜, 而且較多倉底特價貨, 金都可以一行, 間唔中都會執到平野.
" G. L& b: L9 A: N% C, E% Q! e  B- P& z4 \% @
再唔係, 旺角中心, 旺角新之城都有店賣姊妹裙9 E3 }6 Q" r" N. I
3 s; H& P: D0 w' a0 \1 I

興趣不大, 最喜歡的還是洋裝~

姊妹裙好靚喔

我係超鍾意婚紗, 買完一件又一件, 好想日日著

引用:
原帖由 dogdogcom 於 2012-3-12 15:08 發表   ) l. W2 p+ u8 E6 c
我本人之前就勁鍾意校服裙 (尤其係白色同水手FEEL),不過近期玩禮服,婚紗,真係好好FEEL,加上個感覺真係好似人地大個女O甘。
4 H: I% A* p! G7 R* W6 w) G: W
0 e0 a! [" z5 O8 u, G+ g' j0 {2 H- q
我以前都只係鍾意校服, 但同你一樣, 現在只玩婚紗, 好女仔好純潔

金都地庫有間店D姊妹/伴娘裙大部份都係$200一條, 但不包改

婚紗禮服都好鍾意好想日日著

比較中意校服~

大多數都係絲質, 我麻麻地