嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

原來澳門都有CD

原來澳門都有CD

唔尼都唔知.
覺得好的就按一下感謝吧~~

你系???我系氹仔啊,有么msn

有, 不過很少, 而我在台灣讀書....

你好~歡迎你~

安 你好歡迎

大家好....................

要發30帖真係好漫長

好易30嫁咋, 加油!!

全世界任何一個國家,除左新加玻外都有不少CD.

新加玻冇咩???點解?

好像是當地男生禁易服.....

但係女生可以著褲??好唔公平..

回復 4# wawa520 的帖子

澳门噶?

你未最靚哥個囉~~~~我記得架

引用:
原帖由 小山丘 於 2012-3-20 01:48 發表   
0 b0 J) `- C* X8 c% i0 E你未最靚哥個囉~~~~我記得架
; \7 J! P: |6 P7 B; V8 Q

8 A3 X" F4 g0 Y' v( j: Y2 D7 w你又知我係咩樣???我冇post過相.

引用:
原帖由 kylie 於 2012-3-20 05:02 發表   5 x( d5 O9 N" K- ?9 B  q
+ `- |9 c' U" K8 ]& I" h- T
0 O4 z5 d) v* S& x: G
你又知我係咩樣???我冇post過相.
; E) g) a; K! Y如果之前的kylie的話,超靚,吾通我估錯左?

引用:
原帖由 小山丘 於 2012-3-20 07:19 發表   / h; S4 p6 @- V+ [2 E& X
5 ~; c, G. V, U9 Q  G
如果之前的kylie的話,超靚,吾通我估錯左?
- g0 ~  _8 q! @3 Q: }& q# J) n: u; `3 i4 B6 S* \; Y: C
之前又有人叫kylie??咁可能你認錯人la..我好醜.

引用:
原帖由 kylie 於 2012-3-20 12:38 發表   
9 o' V3 y( R% B, F9 K2 u# V
6 g. A- j1 S$ v  S
- r3 x5 W8 ]& b之前又有人叫kylie??咁可能你認錯人la..我好醜.
- J* L; W/ L( r  F  S可能你吾識化妝姐,比心機

Hi!  我都係澳門CD!

引用:
原帖由 小山丘 於 2012-3-20 14:08 發表   & S" W% S" c* e1 z
  W- b, T  U3 ]5 Q( b' J
可能你吾識化妝姐,比心機
, q- }3 _- E3 S. q0 q6 c# r& J! T& E1 }, ]4 k& c
唔係,天生樣衰.

最近訪問的版塊