嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人係夜貓子???

夜貓子.....呢個term 咁文皺皺既.....
3 L5 b* o& F1 g; j! q3 c/ @' @  e; U- i) \/ d
我係夜貓LingLing
1 A& g# D1 Q0 K* u9 A9 i6 I: H; J6 L+ r% T. g; x& Z0 Y
其實成日夜訓對皮膚真係唔多好, 不過由細到大都慣左夜訓, 早又訓唔著....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 LingLing 於 2012-3-26 04:30 發表   : d  s8 c& p* D/ m4 _; }, a5 V
夜貓子.....呢個term 咁文皺皺既.....
; J+ q  h" D6 X/ ?" j9 y
$ |  {- n4 E* q我係夜貓LingLing 5 L6 d4 C% k3 Q) Z' g2 H/ H1 ^4 g

- F9 [, G0 L- x+ H: ?  \其實成日夜訓對皮膚真係唔多好, 不過由細到大都慣左夜訓, 早又訓唔著....
- n9 F; L' e: n" i* _1 S5 y) r

8 K6 [0 [- Z. I  O7 U: B; ^3 j3 a+ w我係尼排先夜訓........

我平時好早訓,因為要返工,但係今日失眠睇黎都係病假算

鍾意深夜既感覺, 覺得寧靜, 逍遙, 又冇壓力....

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:35 發表   
$ J* O; S' C) v  m' ]我平時好早訓,因為要返工,但係今日失眠睇黎都係病假算
3 g/ n& X- P- @# N
+ f+ o9 z! ^4 I7 {* X5 S
失眠真係好慘....不過尼個forum真係好悶..

引用:
原帖由 PONPON 於 26/3/2012 04:35 AM 發表   
5 ]  k1 I6 s( W" ^+ p/ c! R/ n我平時好早訓,因為要返工,但係今日失眠睇黎都係病假算
6 ^$ V# I# ^* k3 N

, ]2 b' F# N9 J6 ~: p6 f詐病呢家野好易上癮....

都係嫁,基本上你唔post相真係無咩人理你,最多入黎望下你寫咩就算

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:40 發表   
- v- ]( {% J5 Y. M" l" ~都係嫁,基本上你唔post相真係無咩人理你,最多入黎望下你寫咩就算
" x4 E3 ~  ?. b" u/ b$ Q
$ ^2 ]& F/ w. M( \8 `. e
我唔想post相.....

引用:
原帖由 LingLing 於 2012-3-26 04:39 發表   7 X# w# H% J! w1 O3 m: }
3 v  ?9 I, j( u) F
3 w9 S0 }# c3 E2 m- R% o9 Q% H
詐病呢家野好易上癮....
/ r, E2 o# ]3 o# ~: J' R/ g
我無詐病,我 真係失眠同係咁流鼻水

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:43 發表   
; W# F0 c) o# H% F
$ Y, K. Z. ?/ I' r( U我無詐病,我 真係失眠同係咁流鼻水
1 T: T6 k" P& \( [9 _) V3 ^; a/ q& n( m
3 s) h+ a. W" `7 f/ e; y4 z咁你d早休息..

訓唔著

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:50 發表   
2 l+ i6 M3 b0 w* T$ h: R/ ~訓唔著
0 |: |% i. f+ `/ a* ^' t& M( ^

9 r: |. C- i8 S6 ~4 z% F我地傾下計...

引用:
原帖由 PONPON 於 26/3/2012 04:50 AM 發表   2 ]- e; W7 t9 r4 p1 v+ N+ J
訓唔著
& J  P' J  ?' w* ]
2 G( K1 |2 L( L
send 個sms 請假, 跟住食粒感冒藥咪易訓d lor

我淨係想快d天光去睇醫生

lingling有冇相??

引用:
原帖由 kylie 於 26/3/2012 04:59 AM 發表   * j7 n# Z1 y6 a* x8 _5 n
lingling有冇相??
2 ~- ?2 h6 X. @- c$ \
: b( N8 f6 g6 R* }; U# ^: a+ V有相, 不過點都唔會post

引用:
原帖由 LingLing 於 2012-3-26 05:01 發表   6 ^4 z( j! ]  ~' S- I+ O

, @% r0 `( A. q7 G/ @; b, [0 B7 B( f; |. x% w% t& J  j& d+ `
有相, 不過點都唔會post
( v5 \. E, N% m- u: g
* N6 Q8 b( o, ^' V" i我想睇下~~~~

引用:
原帖由 kylie 於 2012-3-26 05:02 發表   
4 t( R( L% j9 |# S: {, c
6 |( j- z( {6 n9 {
9 C+ H8 J; K7 u4 L( r, m我想睇下~~~~
' f3 X3 ~& K( k1 D  N$ K4 o
我都想睇下

impossible la, 我係點都唔會post既......(我亦唔會cd出街)
( Z6 v, A+ v: {9 _: ~& U, s
- }: D, X0 {$ C6 w9 q明知個社會又唔接受, cd對我黎講只係solely personal interest, 俾識既人睇到就真係大檸樂.....

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 05:05 發表   3 R/ P1 x0 k  f6 S) @7 u# O

( C% M: T; R3 r8 ?" L, O+ u; k我都想睇下
1 n2 J, K; t% v0 Q- s7 H0 ~6 P3 Z6 g( f& x
我都想睇下你..