嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD出街, 點過樓下保安一關呢?

CD出街, 點過樓下保安一關呢?

CD出街, 點過樓下看間一關呢?/ |# c0 K( K- y  ]( w3 H. O  L
  Q4 E/ i" K# I( U5 C
好怕給樓下看間認出, 怎麼辦?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
帶出街,搵個地方換
0 \& s3 i* T7 v( o& P6 U; F不過點搵地方係一個問題  m! y7 [# N5 t" e, L# m
我都想知咩地方換好

引用:
原帖由 lkysu 於 2012-3-27 00:18 發表   ; H! L& q! W$ ]3 `
帶出街,搵個地方換" M/ }; z9 T4 l( j# I' M
不過點搵地方係一個問題0 D0 y$ F5 C% V/ I4 V$ e$ D
我都想知咩地方換好
) t9 W9 {& ~5 K, J! \
0 f: I1 v& ]* A8 A0 r7 v
殘廁最好最快, 假如平時無比班保安lock 住..

引用:
原帖由 pesch 於 2012-3-27 00:40 發表   
; f+ Y' d, Q, j- D8 U5 ~9 S
: S- R( w! _+ O) ~6 m" w9 H7 x- v2 J; J' @7 c
殘廁最好最快, 假如平時無比班保安lock 住..
: ?1 j% N3 G. V
要搵就有d煩呢..
/ ?$ `: I, {9 V" C2 X我住呢區係住宅區,好少公廁
/ y( a3 g& v0 u8 ~- B' j1 r又冇理由去shopping mall度的公廁

好似"口罩"大大咁話,戴口罩啦,應該都得呀

光明正大行出去@@

但係返屋企果陣,佢唔認得你要你登記都一樣係麻煩

我屋企個夜更食蕉嬸嬸又係咁!!! 唉!都唔知道佢係有禮貌定係玩野

真係好難搵到公眾殘廁..... 冬天可能容易一些, 內裡穿定女裝衫, 外面穿外套大衣及鬆身長褲, 頭髮用外套笠帽遮住, 出咗保安視線範圍後搵地方例如僻靜既公園可以讓你除外面衣服及換鞋, 所需時間快, 無咁麻煩, 但呢個方法唔可以化妝

如果你棟樓係多戶數, 可以直接走出去, 因為看更唔會記得曬所有人係咩樣的,  你要考慮的,主要只是回程時既方法...: v* d& P, \# [+ q; g( v- n8 N+ g
+ l6 Y9 t5 m' [" B: @' Z) {
( @2 ]& G/ N, v* U1 j9 ]
通常都係外面還原,男裝回家.  至於女裝回家, 我未試過了

引用:
原帖由 Sherman 於 2012-3-27 20:36 發表   " H. m0 N, L/ c! i2 L3 \
如果你棟樓係多戶數, 可以直接走出去, 因為看更唔會記得曬所有人係咩樣的,  你要考慮的,主要只是回程時既方法...
% i# k& {9 z! V+ L! f
; W& p. G7 A! }% L& l$ t" r* O/ I" X/ {; {
通常都係外面還原,男裝回家.  至於女裝回家, 我未試過了
5 t4 _4 q5 [+ Y# q7 ]2 f  e
/ A: i& D+ r/ ]- y我住公屋, 佢地認得既~ 不過有D生面口, 有密碼佢地都唔會理你~, ]# V* O: q; \6 X' }8 F
平時唔好同佢地咁熟啦~

i usually bring them outside and change.

我通常零晨2-3點, 去公厠一定冇人...

回復 13# hellobeans 的帖子

但有人就趴街了

回復 14# ifpofzcd 的帖子

用殘廁睇清楚先出門就可以

屎橋-自己做看更,自己認得自己# D5 a  ]2 F0 b7 u* A
爛橋-住既地方無保安(最少三無)
" q7 Z6 Z3 H, V( B2 X* `: ~& D好橋-租房或分租自住
暫停寫入

引用:
原帖由 vslover75 於 2012-3-28 11:18 發表   5 z+ ^& R/ F# r7 G# @$ l5 Q
i usually bring them outside and change.
1 u/ V, q' H, \: \零晨2-3點才出去?!0 r8 {; ^- u- r; h& {" P% D$ S
行邊度啊

引用:
原帖由 Sakarlize 於 2012-3-27 06:18 發表   ; A7 X% ]" u( W; G8 \
好似"口罩"大大咁話,戴口罩啦,應該都得呀
1 k  R, K( z- S% e- `: B. y呢個OK

理得佢死..更來吾直得為左人地放棄自己自由~

引用:
原帖由 uniformx 於 2012-4-19 23:20 發表   
( ^! n+ h/ @0 E: K屎橋-自己做看更,自己認得自己+ _5 ~  w0 S  y6 `" N7 S* M
爛橋-住既地方無保安(最少三無)3 o' F0 W; |1 X* g# Z
好橋-租房或分租自住
- Y% K/ l% s5 i/ v; @+ C  B4 k9 j7 Q" J
自己做看更的話同事會認得你喔