嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於去了昌記校服(黑色日本水手校服圖已補!)

華德那套好正^^~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搞到心思思又想買校服

nice student uniform.

好細件

昌記仲有邊D唔出名ga學校

宜家昌記愈賣愈貴..........orz

上智,呢間有冇得買?

岩岩先搵到呢個網站
6 m; x4 C' o! o/ [+ k# ^宜家仲有冇新法校服賣

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-28 18:32 發表   
8 e# v0 |5 p! }上智,呢間有冇得買?
$ ]: y  n" J& v3 ~4 u- E: Y7 m) h* ?
有, 但絕不建議去買, 以防中伏
  M7 o6 s3 D6 b( l初心者請到佑敦健身
$ m& m% [: I1 O+ L: z, Q& w老手可到花墟火車橋
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 hime729 於 2013-4-30 13:53 發表   
9 ]( G- L/ F9 I9 o岩岩先搵到呢個網站% |/ z5 K* n, z$ i! O- T. E& a
宜家仲有冇新法校服賣
+ s& G, ~" k6 L* W1 O& ?有, 但娼妓價過250
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 14:12 發表   
+ _% a" v' ~2 h) n8 \: s+ P% R1 o* I9 ^5 B! Z! ^, Z; V; X0 k$ I
有, 但絕不建議去買, 以防中伏. n" R$ a  W6 w2 l3 s7 l3 ?
初心者請到佑敦健身
% b- X% ]! v- b% A+ D老手可到花墟火車橋
, l% a, s: S) \% j
( F4 v  l9 D* k( U1 }唔明?其實,我買黎收藏望下同研究下佢個設計,本身唔係CD。

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-30 20:33 發表   6 }! F9 r% |3 y7 Z- ]& I9 u
! G4 A9 S" d' M7 S- k; a" _8 B
/ h! [& q0 J) h+ C
唔明?其實,我買黎收藏望下同研究下佢個設計,本身唔係CD。
$ V! {: O. |" j& E- ^1 O7 e" l娼妓係來者不拒~~~但錯款布料差兼睇人開價~~~
& ~' v) w: F8 v0 ~' ?相近或更好質素服務價錢有更好選擇~~~請爬文~~~
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 21:03 發表   ' L- A9 e! C" v6 v1 {2 I$ G

! Q% I' }4 r4 F2 |4 b) J娼妓係來者不拒~~~但錯款布料差兼睇人開價~~~
$ J( y$ z9 n% Y7 D6 O相近或更好質素服務價錢有更好選擇~~~請爬文~~~
3 p9 U3 Z; G# b; |
  M1 H& ]( I$ F
你指的佑敦健身即係咩?

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-30 21:08 發表   : o# {0 Y) o0 t; j$ E  l- ~1 o
7 f. N, ?0 j3 u- D* w( d

7 l1 O/ E' u1 L1 P3 t3 a  ^0 b你指的佑敦健身即係咩?
4 ^# V4 N/ C0 Z) s( c) y- E' ~! q
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=14715! L& x, @. u. u9 N  u5 e( X
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=8487
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 21:10 發表   
) ~+ V4 n1 d& Q: h
8 |  E) k' t! D. ^; N- Ohttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=14715' L- {' c) n2 p0 c! |' Z
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=8487
8 I8 Z$ v: Y" c4 `( r

2 E7 n9 H. C1 ?! U% u! \" _+ I下面條link,我未夠權限唔睇得。
0 f" M4 Q  ~3 x0 L; {但健身個間似乎冇昌記禁方便都係等下呢度有冇代購算。

很诱人唷, 短的比較好看

我都想搵人幫代購

其實校服到到都好易買到
% A9 }9 Q! E7 z! Y昌記宜家好貴, quality一向又唔好, * s# Z$ _1 \( ~
如果唔係到新法, 都唔洗去佢果到

我都買反套先,不過貴左少少

我都剛剛買咗3套,收我成$500蚊.