嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del..........

7 T7 K8 A4 g4 q( E" `, W. {) `, M& A2 z: M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
. A& f- f2 a7 P) S2 m
7 ]% g* i5 I) l8 o; H[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:10 編輯 ]

. k. z( o! Z' o* }7 g
# K# Y4 ]9 Q. q. z0 y+ `9 J[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:10 編輯 ]

小妹未用過taobao買野3 w& t) k; m( O3 T) Z
想問下唔用信用卡可以點買?
. W1 X! X! B9 Z( K, }: E, b運費又點計?

D高跟鞋好靚啊
* W/ Y4 `3 B& I/ L點解買咁多啊

嘩,樓主妳買咁多正嘢呀,好羡慕呀,但點解唔買埋假陰內褲呀,著咗好迷人㗎!

真係好多wo

嘩!!  除左錢  我要有位空置佢地都係一個問題!

引用:
原帖由 ilovetwee 於 2012-5-1 05:21 發表   
' T; s2 E+ J! K( N& L* `小妹未用過taobao買野. s9 {$ a/ g/ y) {
想問下唔用信用卡可以點買?
) {; F$ J7 D( L* Y: \; D運費又點計?
0 i- w7 d8 W- O7 _+ J' F# w4 _5 K! H9 _- ^5 o
唔用咭都買得, j+ Y8 j2 B5 [2 J; e( ^
運費間間唔同+ e  s4 _+ ^, N8 E- Q) V' ^1 ^; R
買之前同佢地傾左先+ Z# |% n( d0 Y8 n% V0 P2 ?
首先你要開左淘寶同支付寶戶口& t! G$ B7 w" l% i; Y6 H
支付寶形式等同銀行問戶口咁
" A6 ^0 f0 ]3 X5 ]: I$ r跟住裝埋個"阿里旺旺"落電腦度5 v  m+ n7 F2 ~7 p5 i% l. G8 j
錢方面你可以係ok或7仔買淘點($200,$500,$1000,$2000)7 R0 D1 X$ W2 J7 H6 j0 T& ~
買完就係"taodot.com"增值(詳細野上去睇啦)

唔怕啦~~~有咁多正野呀~~~

嘩~犀利啊.收穫豐富

連芭蕾高跟鞋都有, 真係大出血!
, @' b2 n8 ^& ^. z不如逐對影上來見識下!

咁多鞋你擺系邊度啊

我比較關心你同女朋友點囉~ 做咩嘈呀? 無咩事呀? 你地好返未呀?( n: k& [9 m4 l
# f- ?/ t2 X' D0 o0 T
不過D鞋真係幾靚~ 買左就開心D啦~

好抵xd~哈哈~
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

Good collaction!
9 R: B! R$ ~5 l. c& B+ w) RWell done! But, it difficult to store up!

d野又幾靚,唔緊要啦

買到心頭好咪得lor

del..........' ^+ B: _3 \( I/ y4 F5 G

4 C/ M" t3 S: [# a[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:11 編輯 ]

del..........* ?( w( Z- {3 ~; f& z! _$ r9 ~! @

6 g, |& Q0 r! |$ |[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:11 編輯 ]