嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

變性天使被迫瞓公園

引用:
原帖由 amanda 於 2012-6-19 22:32 發表   
  ~: K; h/ n4 F. n3 o0 O% D
# f$ r- B: W6 ~點解佢咁唔自愛...
% m0 V: U" D. F哈哈到最後這件事揚出
9 v8 p+ V9 Q( e大家又更睇唔起CD/TS啦
4 h3 |# |% D* Q. A& ~咩女兒心.....車!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 口罩 於 2012-6-19 23:21 發表   
* h/ y% }* w4 ^! i8 k0 \. w% m* @9 t- o1 I& T' o
哈哈到最後這件事揚出) a( F' K! \" u% t* Y; @
大家又更睇唔起CD/TS啦  x# C9 O8 S* t9 D( [$ l! y) l/ r
咩女兒心.....車!
9 a( p  h6 d. m; U
+ m7 a2 H3 S; M: n
就算佢真係有做過呢行,你又有無諗過佢點解要做呢行呢?; ~0 p! G8 }7 R2 z* g: k3 W
人地嘅原因係咩你都唔知就唔好亂講啦!

引用:
原帖由 口罩 於 19-6-2012 23:21 發表   . {1 P! j5 E; z' q; w  `1 |
2 V) s: k3 b0 F' y
哈哈到最後這件事揚出6 z8 r" a: l' L& X* D, Y0 O
大家又更睇唔起CD/TS啦
" D" w9 b% S1 ^( ]咩女兒心.....車!
9 @6 Y# h1 q9 |6 @9 }& Mhttp://feminization4zh.blog125.fc2.com/blog-entry-79.html
- ~' v6 A/ C6 |' P呢篇嘢講得幾啱:如果連這些基本的女性化心理與行為都做不到,我不懂為何會有人就開始考慮荷爾蒙、HRT,或是用更激烈的方式,想要改變自己的外在,甚至去懷疑自己的性向。
2 Q7 l% \! ?  g8 ~, c3 f雖然社會係睇唔起CD/TS,但係咪我地應該先做好自己先?

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-6-19 23:49 發表   
) C. F1 Y8 m# ]% }; W6 Z( Y- v) D
( n3 i9 ^( t: Q* _. F: X$ o
& K8 L7 l$ |, |就算佢真係有做過呢行,你又有無諗過佢點解要做呢行呢?
5 E( C/ Q% b2 z  @8 @$ ~人地嘅原因係咩你都唔知就唔好亂講啦!
. b" O3 E0 I) W( `. [9 w8 M你會唔會太激動呀?
% u9 A3 A, m. D- u( W& N就係現實大部份一般人表面既思想,就係唔會點諗7 x9 D8 i% B/ m* K: g
佢上左新聞講到悲劇重重但係比人發現佢有個呢d經歷; I# o2 X  ?1 g6 d) ^( ^
我諗現實既人如果唔係"當時人"都唔會去突登點諗佢點解要咁做就比左負評先囉
8 Y  i2 a2 ~6 w% T! I$ {加上我覺得佢有紋身個feel似乎唔太好...
, f8 O# ?( x9 M. U6 \* x  A1 V: M$ W* h% u3 P: v$ E

引用:
原帖由 amanda 於 2012-6-19 22:32 發表   
% x; ?  ^% c& L( @( `9 s4 d
; n, p* M( l7 P! _點解佢咁唔自愛...
% m6 U* x" D! f+ p, I5 Z! W
如果係有錢又邊個想做依d事丫...

引用:
原帖由 口罩 於 2012-6-20 00:56 發表   ! w$ n. b" C! `

4 v) ^/ @% l- R, v$ p1 Y你會唔會太激動呀?
, ^+ O% }8 g& q3 g% s. D1 Y6 J( q就係現實大部份一般人表面既思想,就係唔會點諗
3 L. j+ u8 M6 I5 @佢上左新聞講到悲劇重重但係比人發現佢有個呢d經歷7 F8 h  _% T$ j" O) K2 X
我諗現實既人如果唔係"當時人"都唔會去突登點諗佢點解要咁做就比左負評先囉
, g+ k3 _7 U# `- ^' k6 V, n- P加上我覺得佢 ...
8 w3 y+ G0 y! W  p) d
# ~& v: F6 H. Y! w7 C
點解要因為佢有紋身而比負評呢?就算有紋身都唔代表佢係個壞人嫁!

引用:
原帖由 Eva0313 於 2012-6-20 01:16 發表   * O5 N" }$ h" G% `4 p7 N  v8 a
) N% R3 r) M2 r0 O1 p
如果係有錢又邊個想做依d事丫...
5 m; N% C% o  T, ?2 I! f, M$ ^+ q/ U: t+ Z6 E2 P8 h* J1 e1 z3 H
無錯!如果唔係走投無路都唔會做呢行啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-6-20 09:03 發表   $ Q3 \7 r* P( x8 j
) u! ?  H3 Z- X$ j$ C, A" _
, I0 {8 _* E% Q$ R
點解要因為佢有紋身而比負評呢?就算有紋身都唔代表佢係個壞人嫁!
% h9 v9 I/ G! W
哈哈其實我都19樣3 H: F' \7 K' F  Z* W" g- S" ^
但係佢有紋身真係比左d唔好印象...

回復 6# 月見乃夜櫻 的帖子

果下就開玩笑咁問你daddy如果係你既話, 佢會點做嘛~

紋身其實又唔算得D咩既... 佢果D都係"靚"既藝術性紋身姐~ 都唔代表佢壞人既~6 K% y. j( r5 Y" u
至於佢自唔自愛... 唉... 佢唔係搞成咁又駛咩行呢步喎... 都係試下盡自己既能力謀生姐...
$ o1 V/ W$ c# j% W( L" f
, \) r9 k* x' ]1 N% b- b* Q每個人都有權選擇自己既人生路, 大家應該尊重同支持佢~ 佢咁大膽, 我好佩服佢既勇氣~! s( @1 U; Z7 B

& `2 B, }: e: d/ W* o係喇~ 係咪食左荷爾蒙, 把聲就會自然好似佢咁?

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-6-20 17:46 發表   : Z( k9 \9 |) N0 A
紋身其實又唔算得D咩既... 佢果D都係"靚"既藝術性紋身姐~ 都唔代表佢壞人既~8 y! Q: s+ s% l* Q5 E* \  I' [5 s
至於佢自唔自愛... 唉... 佢唔係搞成咁又駛咩行呢步喎... 都係試下盡自己既能力謀生姐...
$ q: ~# e& |3 H8 \, }4 H4 ^) E8 Z5 J6 d7 ^" m" U  s6 M
每個人都有權選擇自己既人生路, 大家應該尊 ...
& d' h! s, a0 \8 d

7 l) c/ }3 m' ]同意!
' A2 P2 n$ j! E! h" N# `食藥對聲線嘅影響好小,主要都係要練聲!

唉,希望佢搵到一條好既路la~

搵到工都好過冇啦! 唔駛訓公園都好好啦!
york

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-6-20 17:46 發表   
5 V1 _  w! A3 K8 U+ J/ A; M/ G8 _紋身其實又唔算得D咩既... 佢果D都係"靚"既藝術性紋身姐~ 都唔代表佢壞人既~/ I. v+ o3 y2 `! F
至於佢自唔自愛... 唉... 佢唔係搞成咁又駛咩行呢步喎... 都係試下盡自己既能力謀生姐...' ?# o  T0 c7 D) r( ^* _  n8 q

# i* Z9 L5 j0 W每個人都有權選擇自己既人生路, 大家應該尊 ...
% ~' O! y0 M: B$ a, t3 Q
最佩服之處是食左女性荷爾蒙後,喉核竟然可以縮少咁好???

So bad at.......