嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

close

close

Close plesssssss ><+ s5 t3 _9 {5 R
, t' a% T& ?8 d
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好明顯係發姣啦!
+ [7 l, h, \  h1 L. a) w但跟男人愛愛妳唔怕痛咩?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-6-20 10:23 發表   
0 U; F8 f5 b7 A. z5 w" H好明顯係發姣啦! 0 n' U3 T* K) _: k: L
但跟男人愛愛妳唔怕痛咩?  
, E5 M& h$ A4 `; k4 |我諗可以變成享受呱

其實cd不一定要搞野架!

引用:
原帖由 思欣BB 於 2012-6-20 10:38 發表   ! H& g3 w, O+ Q) ~
其實cd不一定要搞野架!
1 |: N! B5 s5 B; V! F. I% \& n
這個當然清楚!!9 s2 }; k8 F) N( V
但係WHY自己會...

我諗我既情況同你一樣 ....cd左之後會幻想自已係"女裝美少年"入面D女角咁俾人搞,會自己搞後面 (再講就太三級了...), 但又知自己唔係gay....
8 T. G- m5 ~( `( J5 R1 j7 l0 `3 Q! B6 r# W+ s1 c/ z9 X
Anyway, 樓主好靚女,謝謝分享...
渴望被愛,撫慰,做一般女生會做的事包括...

抽離到出黎就ok la
( Y9 I; L+ g/ X/ ?) r! V, H% }) T8 R& Y  ^! w4 f# Q
提外話,幅頭像係你本人?

引用:
原帖由 abc3322 於 2012-6-20 14:48 發表   
  _  |4 c% w% g' k' B$ C抽離到出黎就ok la9 Y' ]4 n/ Z+ W2 ]5 S

9 H0 u: ?% X- a# E提外話,幅頭像係你本人?
/ M6 L" w* C& U: W  ?$ G哦,可能我想多了啦XD
+ U" w) s. ~, y8 V( h
: r9 a9 k8 }6 D8 R; z2 r8 tICON我本人黎架^^

have some more practice with the toys first ...seriously @!

haha,你發姣了 $ `( s' t! K8 y; N
btw,樓主真係好令女

引用:
原帖由 雯雯? 於 2012-6-20 14:56 發表   ' ^9 D" P8 T" b& T" Q

) V" W. j1 {$ ]3 t% x哦,可能我想多了啦XD
6 f0 e( d" ^  k2 I" @5 m: h4 ]  V( s) z/ C* ]" T  n3 N  Z: b' q+ ?
ICON我本人黎架^^
* b3 p1 @2 E. v- v" a% ]" N& l. [: ~; O: v# v  r
真頭髮,定係假髮
: K4 I, x+ y" Z5 f* A7 s+ v
8 Y1 X  I9 B- ^4 ?睇你同我一樣都係中學生

引用:
原帖由 abc3322 於 2012-6-20 20:44 發表   3 s+ _! l* f9 ^5 E3 z9 \

2 B* i; X4 [" p) B, R/ Z
# c$ i% ~: b& @7 _真頭髮,定係假髮& L1 S/ F: q( O
+ ?! U' u2 q8 D  V+ b* }' s9 p
睇你同我一樣都係中學生
1 i% }# z( R: M8 E6 p
當然係假髮啦

我都係..! ]8 O1 e5 x6 j8 R: ?
但我係鍾意女仔架
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

回復 13# qwe123asd123zxc 的帖子

妳係度誘惑人嗎XD

我都係 PM交流下我們同樣的戚感覺

我都有呢種反應,有時仲想呻吟tim.不過又吾敢,我林我是鐘意男仔架

引用:
原帖由 joey1234 於 2012-6-21 14:30 發表   4 k* ?2 {  `3 j0 o  b( m
我都有呢種反應,有時仲想呻吟tim.不過又吾敢,我林我是鐘意男仔架
" Z# R8 U! v  v/ o/ J# J# P! O" N
我都會不自覺呻吟的...

回復 17# 雯雯? 的帖子

我反而已經是不CD昤已1有這些想法T///A//T, g7 c. U% C- Q* \
結果日日都好痛苦TAT& s7 @7 x6 U3 z" k6 {8 V
因為知道是不可能/A\
自回到自己一個人之後...也對一切無言地接受, 只在心裡儲着難過, 不想說也不知說了有什麼用。

引用:
原帖由 火炮狐0﹏0 於 2012-6-21 15:07 發表   6 j4 |$ u/ S. Q- R- V/ C
我反而已經是不CD昤已1有這些想法T///A//T
" N! S) g; T2 H+ q) s! Y  f4 L# Y結果日日都好痛苦TAT
: K. @% y; D; W5 k% F因為知道是不可能/A\
# ?; ^- t1 A6 z- u: A7 b沒想到...+ w9 x: I5 M- \0 T8 E. C+ \9 C
不過又不用痛苦吧XDD

我同你都有相同既感覺~