嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我m到丫...

我m到丫...

唔知有冇姐妹希望自己能說出這句說話....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會~~就算做了變性手術都不會M到...
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 30-6-2012 08:06 PM 發表   
- n; ~" e7 [1 u. L: ?9 ?- q7 u+ q6 m不會~~就算做了變性手術都不會M到...  
- C) E0 O: }' W3 h/ n9 x7 }呢個係其一,其二如果你真係女仔,你唔會好樂意去講呢一句
已被各種毒品毒害至死......

引用:
原帖由 SF5272 於 2012-6-30 21:49 發表% O0 l; o0 n6 w

! o" n8 V  M/ r( m' A$ W# C5 x呢個係其一,其二如果你真係女仔,你唔會好樂意去講呢一句
4 n) a; L7 B2 ^3 r) k. q如果科技進步,人家想要孩子而這又是成功驗証之道……讓人家開心一下吧
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 30-6-2012 22:17 發表   3 l+ R( R* `$ Y/ P% t
1 V  [3 E4 ~# H2 e; r3 _2 I
如果科技進步,人家想要孩子而這又是成功驗証之道……讓人家開心一下吧
/ a* o# M- }& V, C9 ?1 N1 e) K而家已經有人工移植子宮嘅技術試緊
# F1 U7 z. w& L但始終都係人地嘅器官,要唔排斥就要抑壓免疫系統,好危險
3 H1 F$ B! g0 b$ z# V0 b% a所以生完會移走的3 |. m/ A& D$ K* j1 }; V6 ~& ?
最後都是感受唔到M到

比你嚇左一嚇天

我會一食野就肚痛,食乜痾乜

引用:
原帖由 Sila_Ko 於 1-7-2012 12:00 AM 發表   
# X" h! @# d+ Z/ b$ M( q: ]9 p+ Q- {+ m4 P# w( c7 s
而家已經有人工移植子宮嘅技術試緊$ k, M" w. G, |4 v" G
但始終都係人地嘅器官,要唔排斥就要抑壓免疫系統,好危險9 b! E) Y% i- q1 e0 @' g
所以生完會移走的
9 M( j6 K5 d  z9 @最後都是感受唔到M到
/ Z; Q  p5 F& z1 ?7 q# v( S! I' g. P
呢一種係獨特嘅,我地只可以靠歎息去記住...
- T. |+ H& _8 s% W: m& E4 z0 h+ Q希望有人明
已被各種毒品毒害至死......

可以試下用杆細胞人造個子宮出黎試下喎...

引用:
原帖由 karen0129lai 於 4-7-2012 19:10 發表   
/ i6 Y# s( o) y- f: Y可以試下用杆細胞人造個子宮出黎試下喎...
: G* [$ v4 z8 X3 M* i如果成功倒係有機會嘅

如果你真係女仔,你唔會好樂意去講呢一句

我也很想有m, 做個真女生...

If that day come, super happy. Since 100% a girl, id card must F. Marriage is legal. Right!

"have a happy period" w字頭牌子
暫停寫入