嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有冇入錯女廁既經驗

大家有冇入錯女廁既經驗

唔知各位姐妹有冇試過呢個經驗 : D8 t  B6 ^- m) |. \$ L. k8 m
我記得我初中時候有一次去酒樓
; M# z4 h# u/ Z" b, {當時著得好男仔# U7 t4 I' O4 A2 @( e) K! k! |0 C

$ o$ B+ w) S/ P, s個陣唔知係咪發夢定咩入左toilet
' B* W5 N# `* `# |& r: m( c見到入面都係一格格% {! c2 V8 @  }2 U' _" p7 t) d9 }
仲唔醒覺發生咩事
6 d: _% v4 r+ b4 S去完出黎見到個太太一齊洗手
: Z8 C7 i+ i: N6 O; ^5 {* t, M佢望左我一陣,我先開始諗到咩事: t" r% P. m7 A/ c. z
好彩佢又冇發覺d咩
, Y* G) ~1 }/ B( L; t+ m2 `之後一出toilet門口個牌先知入錯) l% {/ c# ]4 k: e# q; [
% I% n* L0 u' u9 z% k& C  u9 D9 F
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...

引用:
原帖由 cindychan 於 2012-7-7 00:25 發表   
: e$ J+ z7 _* S8 o( a# m唔知各位姐妹有冇試過呢個經驗
/ |+ h9 @# x! i我記得我初中時候有一次去酒樓! K  Q5 R( D) `% }- f; b
當時著得好男仔* R6 {' F  U7 O. u) i

% Q/ H( v% R, S. A4 m個陣唔知係咪發夢定咩入左toilet1 }2 x1 ?: ~! h# g! M8 Y
見到入面都係一格格) W3 ~" @5 X0 z% R5 I" ?' l* _% Z
仲唔醒覺發生咩事 7 H5 t# M/ W0 {8 |8 I6 d: }, `& T& g
去完出黎見到個太太一齊洗手# F+ e$ f5 `: a9 w% l
佢望 ...
* o4 e) q; D9 S; u/ Z7 c; o. Z她以為你是TB吧 XD

唔為意入錯了應該出返黎~~仲去埋廁所先出~~?被人發現報警拉你呀~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-7-7 01:25 發表   
- ~( z6 o: x) U& w. `6 u我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...
& ^* }( s% D! b+ I7 G
haha...我都覺apm D 指示怪怪地,唔清楚。

我只係成日去完wc個時洗手d叔叔見到我成日以為入錯女廁...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2012-7-7 12:36 發表   
' R3 I( X) n( Q7 \0 g* Z 我只係成日去完wc個時洗手d叔叔見到我成日以為入錯女廁...
" H- {0 |7 _* D+ ]
0 [7 a! l" x* O  y! L# Z9 `" }9 a我都試過一次, 果陣我仲係長長地頭髮, 起男廁內彎腰洗臉, 後面係門口, 個阿叔入泥見到我個背影即刻定一定, 望下門上面個男廁公仔先入泥.

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-7-7 01:25 發表   
; k  B+ D3 U$ S) }- v# U# w8 O我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...
5 b2 H" `7 Y& ]" h3 Z7 [! [

% d% @/ R! @8 ~  p我都係APM初開果段時間入錯 ,當時見好多人都入錯,慣咗男左女右格局
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

穿女裝偽街時找不到殘厠去過一次

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-7-8 08:27 發表   0 @+ D+ H3 i/ T* o/ \1 q  j- @+ \- [
穿女裝偽街時找不到殘厠去過一次
& [, p! M& C3 _4 c! S& z
7 e/ h7 p7 ~" g  r6 f" w
becareful