嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身校裙打飛機似乎沒有短裙校服有感覺

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:17 發表   
* i: z& R% \1 L1 N
# I/ A3 m2 B# V: f9 P$ B8 h哦!9 K' z9 Y* E3 ~/ A# U% u
不過唔著底介更加爽
% ]: u. k0 N" b! h0 V; e! F

1 Q4 F6 t5 U5 h( y/ k甘會有野拱起
, p3 s- f) V3 p3 N所以我會壓底JJ再著under

唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?

引用:
原帖由 bkkss 於 24-3-2014 20:36 發表   
3 h4 S1 |5 g: Q. I' W; S( E唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?
/ g1 B* h0 `# F5 Q1 p1 u" F+ z; K2 W) J) M4 n
甘著貼身少少既裙或褲咪會有野拱?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-24 20:36 發表   
+ J, o5 n" V' P* K9 B$ {$ {唔著底底都冇咩問題,你唔整條jj,佢又點會冇拿拿流嘢吖?
- r. [$ K0 j2 o, T
你頭像這件校裙好鬼短,好正

多數都係百摺裙,唔係好覺..........
; C6 l7 S9 u' ^7 m) q. S7 C. P$ z
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 24-3-2014 20:48 發表   : [! z9 m) y5 Y4 r4 d

. a1 H2 z1 }5 t+ Q: l) g! p+ E1 F6 c4 B( X4 p
甘著貼身少少既裙或褲咪會有野拱?

引用:
原帖由 bkkss 於 24-3-2014 21:14 發表   0 b# _7 I0 {7 s, X2 i. X
多數都係百摺裙,唔係好覺..........* r# W: `0 ]& g; h9 w# i0 ~
, j5 @2 k3 o2 D  @4 i8 B

- L. J5 p7 q7 u# ?我自己角得冬季校服更容易隱藏JJ
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

兩種都沒有感覺

用校裙打有點變態

兩者都可以。一定要夏季
hi hello

打完要洗好麻煩

Why not both?

連身要穿到成個學生妹先正,有齊打底